Üç Kız Kardeş Dilek kimdir? Dilek gerçek adı! Ece Baliç kaç yaşında?

FBO

Global Mod
Global Mod
Üç Kız Kardeş Dilek kimdir? Dilek gerçek adı! Ece Baliç kaç yaşında?27.09.2022 19:11 Son Güncelleme: 27.09.2022 19:14


Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları arasında yer saha Ece Baliç son bölümde dikkatleri üzerine çekti. Ece Baliç sevilen dizide küçük, karanlık, dışlanmış tek karakteri canlandırıyor. İşte Ece Baliç hakkında bilgiler…

Ece Baliç kimdir?

Ailesinin üç erkek evladından sonra sahip oldukları küçük, karanlık, dışlanmış kızları Dilek, hayatta kalabilmek ve muvaffakiyetli olabilmek için çareyi merhametsiz olmakta bulmuş biridir. Eşinin ihanetlerine gözlerini kapamıştır, tek gayesi oğlunun güzel tek aileye sahip olmasıdır. Oğlunun, kendilerine uygun olmayan tek kadınla beraberce olduğunu öğrendiğindeyse onu Türkan’la evlendirmeye zorlayacak, yerde evliliğin sürme etmesi ve karı itibarlarının zedelenmemesi için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Bunun için kötülüğe başvurması gerekse dahi asla geri durmayacak; Türkan’ın hapsedildiği şatonun anahtarını cebinden hiç çıkarmayacaktır.





Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.