Televizyon: “Almanya'nın Bir Sonraki Top Modeli”: Lydwine ve Lucas elendi

humhum

Global Mod
Global Mod
televizyon
“Almanya'nın Yeni Top Modeli”: Lydwine ve Lucas elendi





Bir sonraki bölümde geri kalan 16 model, “Almanya'nın Sonraki Top Modeli” adlı oyuncu seçme programında oyunculuk yeteneklerini kanıtlamak zorunda. Fotoğraf

© Richard Shotwell/Invision/AP/dpa


Adaylar üç tasarımcının dikkatli bakışları altında podyumda yürümek zorunda kaldı. Lydwine ve Lucas moda tasarımcılarını ikna edemedi.





Ve yine iki tane eksik var: Lydwine ve Lucas için “Almanya'nın Yeni Top Modeli” oyuncu seçimi şovu sona erdi. Dün ProSieben'de yayınlanan 12. bölümde Lemgo'lu 21 yaşındaki öğrenci ve Norderstedt'li 24 yaşındaki oyuncuya fotoğraf alamayınca Los Angeles'taki lüks çatı katındaki çadırlarını dağıtmak zorunda kaldılar. Adaylar ilerleme kaydederse, mücadelelerden sonra her zaman kendilerine bir fotoğraf verilecek.



Lydwine podyumun sonunda yapmaması gereken bir zamanda poz verdi ve prova sırasında kostümüyle oynayan tek kişi oydu; jüri de bundan hoşlanmadı. Çıkışını soğukkanlılıkla kabul etti ve gülümsedi; diğer adaylar gözyaşı döktü. Vardığı sonuç “Eğlenceliydi” oldu. Lucas jüri için fazla katı ve entelektüeldi. Gösteride geçirdiği zaman için minnettarlığını dile getirdi. Gösteri patronu Heidi Klum, “Bence harikasın, ben de seni gerçekten özleyeceğim” dedi.


Modeller üç defilede performans sergilemek zorunda kaldı. Gösterinin başında Heidi Klum, “Bütün güzel şeyler üçlü olarak gelir” dedi. Erkekler ABD'li tasarımcı Ashton Michael'ın, kadınlar ise İsviçreli tasarımcı Kevin Germanier'in tasarımlarını giydi. Sonunda herkes Berlinli tasarımcı Esther Perbandt'ın kıyafetleriyle yürümek zorunda kaldı. Tasarımcı üçlüsü jüriyi Heidi Klum ile birlikte oluşturdu.


Perbandt, adayların işini özellikle zorlaştırdı: Modellerin 50 metre uzunluğundaki podyumda yavaşça yukarı çıkıp ardından hızla aşağı inmesi gerekiyordu; bu bazen daha fazla, bazen daha az işe yaradı. Bir sonraki zorluk şimdiden sizi bekliyor: Bir sonraki bölümde, geri kalan 16 model önümüzdeki perşembe günü oyunculuk yeteneklerini kanıtlamak zorunda kalacak.


dpa

#Konular