Sinema: Cesur gösteriler: “Görevimiz Tehlike 7” çevrimiçi fragmanı

humhum

Global Mod
Global Mod
sinema
Cesur hareketler: “Görevimiz Tehlike 7″nin çevrimiçi fragmanı





Hollywood yıldızı Tom Cruise, Temmuz ortasında süper ajan Ethan Hunt olarak ekrana geri dönecek. Fotoğraf

© Jordan Strauss/Invision/dpa


Her zaman olduğu gibi, süper ajan Ethan Hunt rolündeki Tom Cruise hayranları, şiddetli kovalamacalar, bıçaklı dövüşler ve patlamalarla dolu bir karmaşa bekleyebilirler.





Cesur gösteriler ve hızlı aksiyon sahneleri ile Tom Cruise (60), “Mission: Impossible 7 – Dead Reckoning Part 1″in sinemada gösterime girmesinden iki ay önce aynı fikirde. Christopher McQuarrie’nin “Görevimiz Tehlike” serisinin yedinci bölümünün resmi fragmanı Çarşamba günü (yerel saatle) yayınlandı. İki buçuk dakikalık Haber birkaç saat içinde milyonlarca kez tıklandı. Cruise’un süper ajan Ethan Hunt’ı canlandırdığı filmin Temmuz ortasında sinemalarda olması planlanıyor.


Genellikle kendi dublörlüklerini yapan Cruise, karavanda dik bir uçurumun üzerinden bir motosiklete çarpıyor, ekspres trenin çatısında bıçaklı bir kavgadan, patlamalardan ve şiddetli araba kovalamacalarından sağ kurtuluyor. Tehlikeli görevi onu dünyanın dört bir yanına götürür. Ayrıca Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Ving Rhames, Esai Morales ve Simon Pegg de rol alıyor.


“Mission Impossible – Dead Reckoning Part 2” ile serinin büyük finalinin Haziran 2024’te yapılması planlanıyor.


dpa

#Konular