Reha Muhtar’dan ‘kızına şiddet’ iddialarına yanıt

FBO

Global Mod
Global Mod
Reha Muhtar’dan ‘kızına şiddet’ iddialarına yanıtDeniz Uğur, eski eşi Reha Muhtar’ın 13 yaşındaki kızlarına şiddet uyguladığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuş, mahkeme 13 yaşındaki kızın velayetini Muhtar’dan alıp 2 aylığına annesine vermişti.

Konuyla ilgili makale yapan Muhtar şunları söyledi: “15 gündür çocuklarım mobbing altında, tarafıma gösterilmiyor. Deniz Mina’nın ilk ifadesinde şiddet iddiası yok. 14 gün sonra böyle tek ifade veriyor. Poyraz’ın tüm mobbing’açınık rağmen ‘Babamla mutluyum’” debba.” Velayeti hâlâ kendisinde olan oğlunun annesi tarafından kaçırıldığını bile iddia fail Muhtar, “Oğlum, 4 özel korumayla adliyeden kaçırılıyor. Çocuğumu vermiyorlar. Deniz Uğur hakkında hapis cezası için Cumhuriyet Savcısı’na başvuruda bulundum” dedi.


Manevi kızı Ayşe Nazlı’nın kendisine dayanak olduğunu dile getiren Muhtar, “3 çocuğum var. Çocuklarıma tek fiske vursam hayatî olmayan çocuğum ve Poyraz, babalarıyla ilgili şikâyette bulunmazlar mı?” niteleyerek konuştu.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.