Prenses Kate: Ailesi parti ticaretini satıyor

humhum

Global Mod
Global Mod
Prenses Kate
Ailesi parti işini satıyor





Beşinci yaş gününden sonra, Prenses Kate’in annesi Carole Middleton’ın aklına bir parti malzemeleri işi kurma fikri geldi. Şirket şimdi satıldı.

© LINGTREN.COM/Shutterstock.com


Prenses Kate’in ailesi, 1987’den beri işlettikleri şirketi sattı. Yeni sahibinin adı James Sinclair.





Prenses Kate’in (41) ebeveynleri, “Party Pieces Holdings” şirketlerini sattı. Bu “Sky News” tarafından bildirildi. Yeni sahibi ise İngiliz girişimci James Sinclair. Essex adamı, anlaşmayı Instagram sayfasından doğruladı.


Pandemi “Parti Parçalarını” Zorlaştırdı




Rapora göre, Sinclair’in şirketi Teddy Tastic Bear Co Ltd, 18 Mayıs Perşembe günü Middletons’ın parti işini satın aldı. Bir zamanlar gelişen şirketin pandemi ve kilitlenmelerden çok zarar gördüğü söyleniyor.


Carole Middleton (68), 1987’de parti malzemeleri posta siparişi işini kurdu. Kate’in beşinci doğum günü partisinin eski hostese fikir verdiği söyleniyor. Kocası Michael Middleton (73) iki yıl sonra şirkete katıldı. Şirket hızla genişledi. Sadece yaratıcı çocuk partileri ile ilgili her şeyi sunmakla kalmadı, aynı zamanda diğer kutlamalar için süslemeler, sofra takımları ve kişiselleştirilmiş hediyeler de sattı. Bu arada 40 çalışan istihdam edildi. Middleton ailesinin şirketlerinden birkaç milyon avro kazandığı söyleniyor.


Ancak son yıllarda, korona pandemisinin ardından satışların keskin bir şekilde düştüğü söyleniyor. Yılın başında Middletons, bir alıcı bulması için Londra yönetim danışmanlığı şirketi Interpath Advisory’yi görevlendirdi. Sözde bir “paket öncesi anlaşma” üzerinde anlaşmaya varıldığı söyleniyor. Buna göre Party Pieces, satış tamamlanmadan kısa süreliğine iflas etti.


Palyaçodan milyonere




James Sinclair, Instagram sayfasındaki bir hikayedeki “Sky News” mesajını “Son satın alma” sözleriyle doğruladı. Şirketinin hangi bedeli ödediği ve yükümlülüklerin ne kadar yüksek olduğu bilinmiyor. Sinclair’in kendisi parti işinde eski bir ustadır. 15 yaşında çocuk şovmeni “Parti Adamı Jimbo” olarak başladı. İngiliz “Sun” gazetesinin bildirdiğine göre Sinclair, “İngiltere’nin en zengin palyaçosu” olarak kabul ediliyor. Eğlence işini 10 milyon sterlini aşan satışlarla bir imparatorluğa dönüştürdü. Birkaç iş kitabı yazmıştır ve Teddy Tastic’e ek olarak dondurma salonları, sekiz oyun merkezi, bir aile su parkı ve bir çocuk çiftliği sahibidir.


SpotOnNews

#Konular