Prens Harry ve Düşes Meghan: Hollywood yardım etkinliğinin konukları

humhum

Global Mod
Global Mod
Prens Harry ve Düşes Meghan
Hollywood yardım etkinliğinin konukları

Prens Harry ve Düşes Meghan, evlat edindikleri evlerinde açıkça kendilerini rahat hissediyorlar.

© Shaun Jeffers/Shutterstock.com

Prens Harry ve Düşes Meghan, Kevin Costner’ın Santa Barbara’daki yardım etkinliğine katılarak ev sahibine bir ödül takdim etti.

Prens Harry (39) ve Düşes Meghan (42), Kevin Costner’ın yardım etkinliği “One805 Live!”‘a sürpriz bir şekilde katıldı. Cuma gününde. Yerel ilk müdahale ekipleri için yerleştirildi. Etkinlik, Costner’ın Santa Barbara İlçesindeki Summerland arazisinde gerçekleşti.

Kâr amacı gütmeyen kuruluş One805’in çeşitli Instagram hikayelerinde Harry ve Meghan, Costner’ın da sahneye çıktığı ve ikisi tarafından kendisine onur ödülü verildiği sahnede görülüyor. Aktör konuşmasında şöyle açıkladı: “Terbiyesi olmayan arkadaşlarım bana sık sık şu soruyu soruyor: ‘Kev, bu yer kaç para, değeri ne?’.” “Bugün gibi bir günde sana söyleyebileceğim tek şey, her kuruşa değer.” Burası “hayatımda çok şanslı olduğum ve etrafına duvar örmemeye çalıştığım bir yer” diye ekledi. Bu günde, “belki de hiç karşılaşmayacağınız ve acil bir durumda sahaya ilk gelen” kişileri kutlamak istiyorlar.

Zarif görünüm

Harry yardım etkinliğine siyah bir gömlek ile siyah bir takım elbise giydi. Eşi siyah-beyaz renkte şık bir pelerin tercih etti ve saçlarını şık bir topuzla şekillendirdi. Daily Mail’in haberine göre ikili sahne arkasında Costner, onun VIP konukları ve üst düzey polis ve itfaiye yetkilileriyle sohbet ederken görüldü. Etkinliğe talk show yıldızları Oprah Winfrey (69) ve Ellen DeGeneres (65) de davet edildi. Maroon 5 da sahnede performans sergiledi.

Harry ve Meghan yakın zamanda Almanya’yı ziyaret ettikten sonra ABD’ye döndüler. Bu yılki Invictus Games’in finali 16 Eylül’de Düsseldorf’ta gerçekleşti. Prens Harry, görev sırasında yaralanan veya travma geçiren gaziler için düzenlenen spor etkinliğinin patronudur.

SpotOnHaberler

#Konular