Önizleme: Cuma günü TV ipuçları | Haberler

humhum

Global Mod
Global Mod
Ön izleme
Cuma günü TV ipuçları





“Babam, eşek ve ben”: Tinka (Isabell Polak), Hartmut “Bonanza” Zeller’den (Günther Maria Halmer) sürpriz bir ziyaret alır.

© ARD Degeto/Kerstin Stelter


20:15, Birinci, Babam, Eşek ve Ben, komedi




Bekar anne Allgäu taşra polis memuru Tinka (Isabell Polak) için sorumluluk duygusu her zaman en önemli öncelik olmuştur – ama büyüleyici babası Hallodri Hartmut “Bonanza” Zeller (Günther Maria Halmer) için değil. Bir zamanların başarılı rock müzisyeni, yıllarca radyo sessizliğinden sonra kar yağdığında, Tinka ondan hemen kurtulmak ister. Hartmut’un kendisini ve şu anda bunama hastası olan ve 17 yaşındaki torunu Flo’yu (Zethphan Smith-Gneist) pek tanımayan annesi Luise’yi (Irene Kugler) terk ettiği için onu affetmek istemiyor.


20:15, RTL, Let’s Dance – Büyük profesyonel meydan okuma, gösteri




Büyük finalin ardından dans devam ediyor. “Let’s Dance” profesyonelleri sahneyi kendilerine alıyor ve tüm sportif ve yaratıcı becerilerini sergiliyor. En muhteşem performansı kim buluyor? Seyirciler kazananı telefonla oylayarak belirler. Yargıç Motsi Mabuse, Joachim Llambi ve Jorge González. Daniel Hartwich, Victoria Swarovski ile birlikte canlı gösteriyi yönetiyor.


20:15, ProSieben, Yabanarısı, aksiyon




Autobotların gezegeninde savaş kızışıyor, bu yüzden Optimus Prime, Transformer B-127’yi yeni bir üs açması için Dünya’ya gönderir. Oraya vardığında askerler ve bir düşman Decepticon ile tanışır ve VW Beetle kılığına girerek bir hurdalıkta saklanmak zorunda kalır. Orada, Bumblebee’sinde sıradan bir arabadan daha fazlası olduğunu çok geçmeden keşfeden lise öğrencisi Charlie (Hailee Steinfeld) tarafından bulunur.


20:15, ZDF, İki kişilik bir vaka: Ölümcül hata, suç serisi




Başarılı müteahhit Tatjana Weber (Jana Josephina Leipziger) ölü bulunur. Bir tartışma nedeniyle kocası (Gregor Bloéb) cinayetle suçlanır. Avukat Benni Hornberg (Antoine Monot, Jr.) savunmasını üstlenir. Benni, özel dedektif Leo Oswald (Wanja Mues) ile birlikte Roland Weber’in masumiyetini kanıtlamak için kurbanın çevresini araştırmaya başlar. Görünüşe göre Tatjana Weber, çalışanı Adil Hadad (Şahin Eryılmaz) ile ekolojik bir beton çıkarmanın eşiğindeydi.


21:15, ZDF, Last Track Berlin: Missed Love, polisiye dizisi




Girişimcinin kızı Anika Homberg (Lilly Krug), bir at gösterisinden kısa bir süre önce at çiftliğinden kaybolur. Babası Walter (Stefan Jürgens) ve eski karısı Evelyn (Nadja Becker) çok endişelidir. Görünüşe göre Anika, iki ay önce sekiz gündür kimliği belirsiz adam kaçıranların elindeydi. Kızından korkan Walter, o sırada polisi dahil etmedi. Radek (Hans-Werner Meyer) ve ekibi, adam kaçıranların yeniden saldırdığından korkmak zorundadır.


SpotOnNews

#Konular