Lady Gaga ve Céline Dion Olimpiyatlarda: Piaf'ın bu klasiğini düet olarak mı seslendirecekler?

humhum

Global Mod
Global Mod
Lady Gaga ve Céline Dion Olimpiyatlarda
Bu Piaf klasiğini düet olarak mı seslendiriyorsunuz?





Lady Gaga (solda) ve Céline Dion'un büyük planları olduğu anlaşılıyor.

© ANGELA WEISS/AFP/Getty Images / Tinseltown/Shutterstock


Lady Gaga ile Celine Dion'un 2024 Olimpiyatları'nda düet yapması kesin gibi görünüyor. Bayan Gaga şarkı seçiminden memnun kalacaktır.





Paris'te cuma akşamı (26 Temmuz) düzenlenecek olan 2024 Yaz Olimpiyatları'nın merakla beklenen açılış törenine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Fransız gazetecilere göre; Önceden şüphelenilen şey artık doğrulandı: Her ikisi de Fransa'nın başkentinde bağımsız olarak görülen Lady Gaga (38) ve Céline Dion (56), oyunları düet yaparak açacak. Şarkı seçimi de kararlaştırıldı.



İkili, Édith Piaf klasiği “La Vie en Rose”u birlikte seslendirecek. Lady Gaga, şarkıya oldukça aşina, şarkının kendi versiyonunu ilk kez yaklaşık on yıl önce seslendirmiş ve 2018'de “A Star Is Born” adlı film dramasının soundtrack'i için kaydetmişti.


Céline Dion için özel bir an




Dion'un katılımı, uluslararası sahneye duygusal bir dönüşü temsil edecekti: Kanadalı oyuncu, 2020 yılında katı insan sendromu (nadir görülen bir otoimmün nörolojik hastalık) teşhisi nedeniyle kamusal yaşamdan çekilmişti, ancak o zamandan beri sahneye geri dönmek istediğini defalarca vurguladı.


Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron (46) yakın zamanda bir radyo röportajında Olimpiyatlardaki Dion vakası hakkında yorum yaptı. 46 yaşındaki Macron, “Açılış töreninde orada olabilseydi çok mutlu olurdum,” dedi. Ancak o sırada cevabı önceden bilip bilmediği konusunda ağzını sıkı tuttu: “Thomas Jolly'nin ne söylediğini açıklamayacağım [der Leiter der Eröffnungsfeier, Anm. d. Red.] ve ekipleri hazırlandı.” Ama söz verdi: “Bir sürpriz olacak.”


Çok sayıda yıldız son meşale taşıyıcıları olarak görev yapıyor




Olimpiyat ateşi Cuma akşamı törenle hedefine ulaşmadan önce, hala çok sayıda önemli elden geçecek. Son meşale taşıyıcıları arasında ABD'li yıldızlar Snoop Dogg (52) ve Pharrell Williams (51) ile Fransız müzik meslektaşları MC Solaar (55) ve Fransız aktris Laetitia Casta (46) yer alıyor.


SpotOnNews

#Konular