Kral Charles III: İyi bir ruh hali içinde, at gösterisinde sürpriz yapıyor

humhum

Global Mod
Global Mod
Kral III.Charles
At gösterisinde harika bir ruh hali içinde sürpriz yapıyor





Kral Charles III ve yeğeni Zara Tindall, Windsor'daki at gösterisinde.

© NUNN SENDICATION LIMITED 2024/ddp


Kral Charles III, Kraliyet Windsor At Gösterisi'nde sürpriz bir görünüm sergiliyor. Bir kere eşi Camilla yanında değil.





Kraliyet Windsor At Gösterisi'nin üçüncü gününde Kral III. Charles'ın (75) sürpriz ziyareti – sadece hükümdar değil, aynı zamanda yeğeni Zara Tindall (42) da mutluydu. Prenses Anne'nin 73 yaşındaki kızı, Berkshire'daki etkinlikte kraliyet akrabasıyla tanıştığında yüzü gülüyordu. Bunu derin bir kucaklaşma takip etti.



Hükümdar ayrıca, at gösterisine yaptığı plansız ziyaret sırasında, uzun bej bir parkaya sarılı olarak sağanak yağmur altında şemsiyeler altında yetkililerle sohbet ederken gözle görülür şekilde memnun görünüyordu.


Charles Camilla olmadan seyahat ediyordu




Bu sefer sadece bir kişi kayıptı: Son haftalarda Kral'ın kanser tedavisi sırasında görev bilinciyle kaleyi elinde tutan Kraliçe Camilla (76). Kraliyet takvimindeki bu olağan randevuya ona eşlik etmedi.


1-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen gösteriye Prens Edward (60) ve eşi Sophie'nin (59) yanı sıra Prenses Anne ve kocası Koramiral Sir Timothy Laurence (69) da dahil olmak üzere diğer kraliyet mensupları da katıldı. Yaşamı boyunca merhum Kraliçe II. Elizabeth (1926-2022) etkinlikte sıklıkla izleyici olarak yer aldı.


Kral Charles kamusal hayata geri dönüyor




Mail Online'a göre gözlemciler, Kral Charles'ın sürpriz bir şekilde sergiye çıkmasını, sağlığının iyiye gittiğinin ve tedaviye iyi yanıt vermeye devam ettiğinin bir başka iyi işareti olarak görüyor. Kamu hayatına ancak bu hafta dönmüştü ve Londra'daki University College Hastanesi'ndeki Macmillan Kanser Merkezi'ndeki hastaları ziyaret eden ilk kişi oldu.


Çarşamba günü yapılan başka bir randevuda Charles, Buckingham Sarayı'ndaki taç giyme törenini izledi ve aynı zamanda Lesotho Kralı Letsie'yi (60) de kabul etti.


SpotOnHaberler

#Konular