Hande Ataizi nereli? Camdaki Kız Cana kimdir, kaç yaşında? Hande Ataizi gerçekte evli mi?

FBO

Global Mod
Global Mod
Hande Ataizi nereli? Camdaki Kız Cana kimdir, kaç yaşında? Hande Ataizi gerçekte evli mi?22.09.2022 18:46 Son Güncelleme: 22.09.2022 18:48


KANAL D’nin her Perşembe ekrana gelen Camdaki Kız dizisi ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Dizinin oyuncuları ilgiyle merak ediliyor. Peki ama Camdaki Kız Cana kimdir?

Cana ismi ne uygulama geliyor?

Camdaki Kız’bile Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakteri merak ediliyor. Cana isminin ne uygulama geldiği sıkça araştırılıyor. Cana ismi “Ey yaşama, ey sevgili” fazlalık seslenme anlamına geliyor.

Camdaki Kız Cana kimdir?

Ülkenin en ünlü işadamlarından birinin kızıdır. Evlidir ve iki oğlu vardır. Cana neşeli, her şeyi dalgaya alabilen, pozitif ve tüm olaylara kendine has aybakım açısı olan tek kadındır.

Hande Ataizi kimdir?


Hande Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde Bursa’bile dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 1996 yılında ‘Mum Kokulu Kadınlar’ filmiyle ünlenmiş ve henüz ilk filminde gösterdiği oyunculuk performansıyla ‘Altın Portakal’ en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır.
Hande Ataizi, Cem Davran’la beraberce pek sayı sıra, film ve şov programı projesinde yer öncü.

Çeşitli olaylarla magazin gündeminde yer saha oyuncu, Özel Hayatlar ünlü tiyatro oyununda Cihan Ünal ile oynamıştır. Bir devre, TNT’dahi yayınlanan Dest-i İzdivaç’ı sunmuştur. 2012 yılında Star’bile yayınlanan Benzemez Kimse Sana ünlü yarışmada program bile jüri üyeliği yapmıştır.




Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.