GNTM 2025: Ne oldu ve hangi erkek modelleri çıktı?

humhum

Global Mod
Global Mod
GNTM 2025
Karl Lagerfed Heidi Klum'u tanımıyordu – hala GNTM'ye yapabilir

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

“Heidi Klum'u tanımıyorum. Asla Paris'te değildi” – bu cümlelerle Karl Lagerfeld bir zamanlar Heidi Klum'u aldı. Bu mizahı kanıtlıyor ve Lagerfeld moda yeni GNTM dizisini adadı.

• GNTM 2025, Bölüm 4
  • Hala 48 aday var

GNTM 2025: Ne oldu?

Önceki hafta, kadın adaylar podyumdaki yeteneklerini göstermek zorunda kaldılar, şimdi erkekler üzerinde. 48 katılımcı bir defilede görünür. Bunun kıyafetleri, yaratıcı yönetmen Hun Kim'in tasarımcısından bu yana yürütülen Karl Lagerfeld markasından geliyor. Kim, “Karl'dan çok şey öğrendim ve fikirlerinin çoğunu kullandım. Hala aramızda gibi geliyor. O bizim ilham perimiz ve bize ilham veriyor” diyor Kim. Lagerfeld'in kendisi Heidi Klum hakkında çok az şey söyledi. Johannes B. Kerner'in ZDF talk show'unda 2009 yılında moda tasarımcısı, “Heidi Klum'u tanımıyorum. Asla Paris'te değildi. Onları bilmiyoruz.” Dedi. Klum bunu mizahla alıyor. 51 yaşındaki, “En büyük hayranı olmadığı bir sır değil. Karl benden gerçekten tutulursa ne olursa olsun-ben ve hala çalışmalarının büyük bir hayranıyım. Bu hafta 'Almanya'nın bir sonraki en iyi modelinde' onu ve sanatsal mirasını kutlamak benim için bir onur.” Diyor 51 yaşındaki. Aday Eliob şaka yollu bir şekilde formüle ediyor: “Eğer şimdi mezarda döneceğini bilseydi.”

Odak noktası aynı zamanda bireysel adayların kişisel hikayeleridir. Moda endüstrisinde çalışan ve modaya olan sevgisini, özellikle de büyükannesine olan sevgisini borçlu olan Chris var. Veya boş zamanlarında drag kraliçesi olarak görünen Viyana'dan Felix S.. 23 yaşındaki Samuel, travmatik bir kader vuruşunun raporları: 2019'da bir bıçakla bıçaklandı ve ciddi şekilde yaralandı. Sonuç olarak, bir metre bağırsağının bir operasyondan çıkarılması gerekiyordu. Birkaç santimetre uzunluğunda göbeğin altında bir yara izi kaldı. Viyana'dan Pierre de sağlık sorunları ile savaştı. Bir tümör dizden 22 yaşındaki çocuğa çıkarılmalıdır. Bu nedenle hobisinden vazgeçmek zorunda kaldı. Ryan, saç ekimi geçirdiğini açıklıyor.

14 Şubat 2025.13: 46

Heidi Klum

“Her zaman Paris modası için çok kalın olacağım söylendi”

Haftanın Heykanı

Eva Herzigová defile sahne arkasında adayları ziyaret ediyor ve bazı ipuçları veriyor. Herkes 51 yaşındaki süper modelden etkileniyor. Hepsi, aday Gabriel hariç. Bunun yerine, 23 yaşındaki Haberin Detaylarıda yukarı ve aşağı koşar ve pozlarını prova eder. Birkaç kampanyacı bunu kaba ve saygısız buluyor. “Dinlemek istemedim. Podyumumu edinme zamanımı aldı. Henüz olmak istediğim noktada olmadığımı buldum,” diye açıklıyor Gabriel.

Konuk jüri üyesi

Eva Herzigová 1994 yılında “Bayan Wonderbra” olarak ünlendi. ABD şirketi Sara Lee'nin BH'si için bir kampanya, Çek'i dünya çapında bilinir hale getirdi. Bunu Louis Vuitton, Versace ve Dolce & Gabbana gibi lüks markalar için siparişler izledi. Herzigová her zaman Chanel tasarımcısı Karl Lagerfeld ile çalıştı. “Karl ile çok özel bir bağım vardı. Onun için podyumda bir model olarak çalıştım. Ama öncelikle bize bağlı olan fotoğrafçılığıydı. Birlikte çok fazla çekim yaptık” diyor. GNTM moda şovunda Herzigová, podyumun kenarındaki Heidi Klum ile birlikte oturuyor ve genç modellerin hizmetlerini değerlendiriyor. Favorileri için Eva Herzigová, Jannik (“Bence o harika”), Lian (“Gerçekten iyi yaptın”) ve Moritz'i (“Visconti filmi gibi görünüyorsun”) adayları kontrol ediyor.

Anne-kız ikilisi, öğrenci, Djane: Bunlar 20. sezonun adayları

GNTM 2025

Aaliyah, 22, Hamburg'dan

© Michael de Boer / Prosieben

Daha
Resim altyazısını aç

Görüntü altyazısını kapatın

Geri

Daha öte

Kim gitmeli?

Moda şovunda 48 erkek ortaya çıkıyor, sadece yarısı bir tur alıyor. Bazı adaylar o kadar hayal kırıklığına uğramışlar ki gözyaşları bile akıyor. Şaşırtıcı bir şekilde, Marcel'in atması geliyor. 26 yaşındaki Hamburger defileyi açmak için seçildi, ancak Heidi Klum onu eve gönderiyor. Marcel, “Bir şekilde devam ediyor. Devam ediyor. Bir kapının kapandığı yerde, diğeri açılıyor. Evrenin bir planı var” diyor Marcel. GNTM başlığının hayali, moda damatıyla olan Chris için de patladı. Heidi Klum, “Seni podyumda son derece topal buldum. Görünüşün el freninin çekilmesiydi,” diye açıklıyor Heidi Klum. 23 yaşındaki üzgün ve sonundan sonra hayal kırıklığına uğradı. 2021'de “Die Bachelorette” Dome Show'a katılan gerçeklik TV oyuncusu Jonathan da gerçeklik dışı.

Klum'un haftanın sözü

“Popom ile çok fazla sallanıyor. Şimdi bundan hoşlanmıyorum” (Heidi Klum aday Felix T.