“Büyüleyici Çocuklar”: başlangıç tarihi ve adaylar belirlendi

humhum

Global Mod
Global Mod
“Büyüleyici Çocuklar”
Başlangıç tarihi ve adaylar belirlendi





Bunlar “Büyüleyici Çocuklar” yarışmacıları.

© RTL/Markus Hertrich


“Yakışıklı Prens” spin-off’u “Charming Boys” için başlangıç tarihi ve çapkın bir ruh halinde katılan 17 bekar erkek belirlendi.





RTL + ‘da yakında popüler gey flört programı “Prince Charming” de bir dizi katılımcıyla yeniden bir araya gelecek. Akış hizmetinin bir basın açıklamasında duyurulduğu üzere, “Yakışıklı Prens” yan ürünü “Charming Boys”un ilk sezonu 15 Haziran’da başlıyor. 17 bekar adam cilveli bir ruh halinde, ardından Tayland’da rüya gibi bir villaya taşınır ve onları tanır. sıcak tarihlerde birbirimiz daha iyi.


adaylar bunlar




“Büyüleyici Çocuklar” yarışmacılarından bazıları izleyicilere “Yakışıklı Prens”in önceki sezonlarından tanıdık gelecek. Örneğin Köln’den öğrenci Basti (23) dördüncü sezonu kazandı ama ikinci sırayı seçen Prens Fabian ile Tim’i (26) bir ilişki geliştirmedi. Ancak İsviçre’deki Lucerne’den sosyal medya yöneticisi Tim de “Charming Boys”un bir parçası. Basti ve Tim de o dönemin olaylarını tartışacak mı?


Eski “Yakışıklı Prens” katılımcıları birinci sezondan Aaron (reality oyuncusu, 28) ve Martin (influencer, 29) ve üçüncü sezondan Kevin (Branch Supervisor, 33) ve Jan (öğretmen, 28) de “Charming Boys”ta yer alıyor. partinin. Dördüncü sezonda adayları ve izleyicileri çeşitli ezoterik törenlerle eğlendiren girişimci Philippe (30), flört şovunun uzun süredir hayranları tarafından da iyi tanınmalıdır.


Berlin’den realite yıldızı ve moda kraliçesi Gino (35), ikinci sezonda gönüllü olarak emekli olan Zürih’ten üst düzey yönetici Jan Maik (33) ve Köln’den 24 yaşındaki pazarlama müdürü Maurice sözde alanını tamamladı. “Yakışıklı Prens” ten tüm yıldızlar.


Bu adaylar ilk kez izleyicilerle buluşuyor




Ancak “Charming Boys” tamamen yeni yüzler de sunuyor. Açılış şovunda Hamburg’dan saç ve makyaj sanatçısı Pitzi (32), Berlin’den kıdemli proje yöneticisi Sebastian (35) ve yine Berlin’den gelen kişisel antrenör ve dansçı Rudi (36) gösteriye katılıyor.


Daha sonraki şovlarda, Köln’den saç ve makyöz ve model Leon (28), Hamburg’dan mali müşavir Lukas (23), Berlin’den kilit müşteri yöneticisi Nik (31) ve Köln’den sanatçı Vladi (36) de ” Charming Boys” villası.


“Büyüleyici Çocuklar” katılımcılarına ne geliyor?




RTL + ‘ya göre şov “ateşli flörtler, çılgın partiler ve ışıltılı Ga(y)mes” sunuyor. Bekar erkekler, Koh Samui güneşi altında, kesintisiz birliktelik için Charming Suite’e çekilebilirler. Çekici bir çocuk, bir centilmenler gecesinin sonunda kravat almamışsa – ve bu nedenle bir çiftin parçası değilse – villayı terk etmelidir. Gösterinin sonunda hala kıvılcımlar saçan iki adam, Büyüleyici Çift 2023’tür ve 10.000 Euro’luk para ödülünü dört gözle bekleyebilirler.


İlk “Charming Boys” sezonunun on bölümü 15 Haziran’dan itibaren her Perşembe RTL+’da izlenebilir.


SpotOnNews

#Konular