Bill Kaulitz evsizler gazetesini çıkarıyor

humhum

Global Mod
Global Mod
“Gösteriyi kim çalıyor?”
“Bill’in komik bulmaca atlıkarıncası”: Bill Kaulitz’in dergisi evsizler gazetesi olarak mevcuttur





Jasna Fritzi Bauer ve Bill Kaulitz “Gösteriyi kim çalıyor?”

© ProSieben / Weiya Yeung


“Şovu kim çalıyor?” bitti. Bir ünlü üst üste altı galibiyet aldı.





ProSieben şovunun bu sezonun son bölümü “Şovu benden kim çalıyor?” bitti. Adaylar bu kez bir yapboz kitap kapağı için oynadılar. Geçen hafta kazanan moderatör Sido, akşam boyunca ona rehberlik etti.


Joko Winterscheidt ve ünlüler Jasna Fritzi Bauer ve Bill Kaulitz’e ek olarak, altıncı bölümde joker karakter katılımcısı Shirin de vardı. Sonunda Bill Kaulitz finali kazandı. Diğer şeylerin yanı sıra, Tokio Hotel yıldızı müzik bilgisiyle parlamayı başardı.


Oyuncu Jasna Fritzi Bauer ise gösteriden ayrılan ilk aday oldu. Wildcard Shirin, ikinci seviyeyi kazandıktan sonra onu takip etti ve ardından Joko Winterscheidt de pes etmek zorunda kaldı. Bill Kaulitz ve Sido, 33 yaşındaki galip geldiği finalde yarıştı.


Bill Kaulitz, müzik bilgisiyle gol atmayı başardı.




Bill Kaulitz böylece yapboz kitapçığının kapağını sağlamlaştırıyor. Gelir ilk kez iyi bir amaca gidiyor ve Almanya’daki evsizleri destekliyor. ProSieben Twitter’da yazıyor “Kim şovu çalıyor?”‘un şu anki finalinden sonra: “‘Bill’in komik bulmaca atlıkarıncası’ yarından itibaren büyük Alman şehirlerinde evsizler gazetesi olarak satışa sunulacak.


Özenle satın alın. İpuçlarını oraya bırakın.” Ayrıca yayıncının kısa mesaj servisi şöyle diyor: “Bu çok özel şovun bir sonraki sezonunda görüşmek üzere.”


gfk
SpotOnNews

#Konular