Aslan Burcu Kişilikleri

Adanali

Member
23 Temmuz - 22 Ağustos
Astroloji - Aslan Burcu Hakkında Bilgiler
  • Tarihi Aralığı: 23 Temmuz - 22 Ağustos
  • Renk(leri): Altın, Sarı, Turuncu
  • Günü: Pazar
  • Şanslı Sayıları: 1, 3, 10, 19
  • En Uyumlu Burçlar: Kova, İkizler
Aslan Burcu Kişilik Özellikleri
Güçlü Yönler: Yaratıcı, tutkulu, cömert, sıcak yürekli, neşeli, esprili

Zayıf Yönler: Kibirli, inatçı, bencil, tembel, esnek olmayan

Aslanın sevdiği aktiviteler: Tiyatro, tatil yapmak, beğenilmek, pahalı şeyler, parlak renkler, arkadaşlarla eğlence

Aslanın sevmediği şeyler: Göz ardı edilmek, zor bir gerçekle yüzleşmek, bir kral ya da kraliçe gibi muamele görmemek.

Aslan burcunda doğan insanlar, doğuştan liderlerdir. Dramatik, yaratıcı, kendine güvenen, baskın ve direnmeleri son derece zor, üstlendikleri hayatın herhangi bir alanında istedikleri her şeyi başarabilirler. Bir Aslan'ın ve "orman kralı" statüsünün belirli bir gücü vardır. Aslan burcunun çoğu zaman cömert ve sadık oldukları için birçok arkadaşı vardır. Kendine güvenen ve çekici olan bu, farklı insan gruplarını birleştirebilen ve onları ortak bir amaca doğru yönlendirebilen bir Güneş burcudur ve sağlıklı mizah anlayışları diğer insanlarla işbirliğini daha da kolaylaştırır.

Aslan, tıpkı Koç ve Yay gibi Ateş elementine aittir. Bu onları sıcak kalpli, hayata aşık, gülmeye ve iyi vakit geçirmeye yönlendirir. En zor sorunları bile çözmek için zihinlerini kullanabilen, çeşitli karmaşık durumları çözmek için kolayca inisiyatif alacaklardır. Güneş tarafından yönetilen Leo, gökyüzündeki bu ateşli varlığa hem kelimenin tam anlamıyla hem de mecazi anlamda tapıyor. Öz farkındalık arayışı içindedirler ve egoları sürekli büyümektedir. Arzularının ve kişiliklerinin farkında olarak, ihtiyaç duydukları her şeyi kolayca isteyebilirler, ancak kişisel kazanç veya statü peşinde koşan diğer insanların ihtiyaçlarını da kolaylıkla farkında olmadan ihmal edebilirler. Bir Aslan temsilcisi, başarılarına ve diğer insanların onları görme şekline çok düşkün ve bağlı olduğunda, kolay bir hedef haline gelir ve indirilmeye hazırdırlar.

Aslan - Mağaradaki Aslan Aslan'ın hikayesi her zaman cesaretten bahseder. Bu korkusuz ve meydan okuması, incitmesi veya yok etmesi imkansız bir karakterdir; tek zayıf yönleri, karşılaştıkları kişilere karşı korku ve saldırganlıklarıdır. Bir mağarada yaşayan Aslan'ın her zaman güvenli sığınacak bir yere ihtiyacı vardır, yuva kurar ve zor zamanlarda rahat eder. Ancak, orada asla uzun süre kalmamalılar. Başları yüksekte, başkalarıyla haysiyet ve saygıyla yüzleşmek zorundadırlar; yönettikleri ormanda cesurca yürürken asla yollarından şaşmazlar.


Aslan Burcu Aşk Ve Cinsel Hayatı
Bu Ateş burcu tutkulu ve samimidir ve bu burcu temsil edenler duygularını kolaylıkla ve açıklıkla gösterirler. Aşık olduklarında, sevdiklerine karşı eğlenceli, sadık, saygılı ve çok cömert olurlar. Herhangi bir ilişkide lider rolünü üstlenecekler ve bağımsızlık ve inisiyatif ihtiyaçlarına kuvvetle güvenecekler. Bu, zaman zaman partnerleri için yorucu olabilir, özellikle de kendi iradelerini empoze etmeye ve ilk etapta kendilerinin olmayan şeyleri organize etmeye başlarlarsa. Her Aslan'ın kendisinin farkında, makul ve kendileriyle aynı entelektüel düzeyde olan bir partnere ihtiyacı vardır. Partnerleri de kendilerini ifade etmekte ve kendileri için savaşmakta özgür hissetmelidir.
Her Aslan'ın cinsel hayatı bir macera, eğlenceli ve çok enerjiktir. Bu, cinsellik ve aşk arasındaki sınırları net bir şekilde anlayan, ancak cinsel yaşamının kalitesinde yakınlık ve duygusal bağın ne kadar önemli olduğunu göremeyebilecek kişilerdir. Her Aslan'ın, anlamlı bir ilişkide gerçek tatmini bulmak için farkındalıklarıyla savaşacak ve hassas, bilinçaltı özüne ulaşacak bir partnere ihtiyacı vardır.

Aslan Burcu Arkadaşları Ve Aile
Arkadaşlar - Aslan cömert, sadık ve gerçekten sadık bir arkadaştır, belirli bir haysiyetle ve bireysel değerlere bağlılıkla doğar. Başkalarına yardım etme ihtiyacıyla doğarlar, çok zamanını ve enerjisini alsa bile bunu yapacaklardır. Güçlü ve güvenilir olan bu birey, hemen hemen herkese hitap etme yeteneğine sahiptir ve içlerindeki en iyiyi ortaya çıkaran insanlarla kutlamalara ve farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak enerjiye sahiptir. Başkalarıyla olan etkileşimleri onlara ihtiyaç duydukları öz saygı ve farkındalık duygusunu verdiği için nadiren yalnızdırlar, ancak gittikleri her yere ayak uydurabilen ve taşıdıkları yüksek enerjiyi takip edebilen arkadaşlar bulmakta zorluk çekebilirler.

Aile - Aile meseleleri, aslan burcunun, sabah uyandığında veya gece yatağa uzandığında düşüneceği ilk şey olmayacaktır. Çoğunlukla kendilerine dönüktürler, mümkün olan en kısa sürede bağımsız olma eğilimindeler. Yine de, bir Aslan sevdiklerini korumak, atalarından ve iyi ve kötü zamanlardaki köklerinden gurur duymak için her şeyi yapacaktır.