Arka Sokaklar bu akşam var mı, neden yok? 2 Aralık Kanal D TV yayın akışı!

FBO

Global Mod
Global Mod
Arka Sokaklar bu akşam var mı, neden yok? 2 Aralık Kanal D TV yayın akışı!02.12.2022 15:50 Son Güncelleme: 02.12.2022 15:55


Ekranların en uzun soluklu dizilerinden akraba olan ve yıllarca Cuma akşamları milyonlara kilitleyen dizinin yerine yerde gece Örümcek Adam 2 isimli yabancı sinema filmi yayınlanıyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar zaman yayın akışında yer almıyor. Arka Sokaklar dizisi en son 18 Kasım Cuma akşamı 638. Bölümüyle Kanal D ekranlarındaki yerini öncü.

ARKA SOKAKLAR NEDEN YOK?

Yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebiyle çekimlerine 45 gün sıra veren “Arka Sokaklar”ın final yapacağı iddia edildi. Ancak milyonlarca izleyiciyi televizyon ekranlarına kilitleyen dizinin yayın hayatına kısa tek süre sıra verdiği kaydedildi. Fenomen dizide Engin Komiser’açınık hayat veren Türker İnanoğlu’nun oğlu İlker İnanoğlu yerde iddiaları yalanlayıp hayranlarını sevindirecek müjdeyi verdi:


“Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık akıllandırma yavaş yavaş iyiye gittiği için sürme edeceğiz.” İnanoğlu 17 yıldır Kanal D’dahi yayınlanan dizinin başka tek kanala transfer olacağı haberleri için “Yok o gerçek tek Haber olumsuzlama” niteleyerek konuştu.

ARKA SOKAKLAR’IN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağına üzerine henüz yapımcı firmadan tek makale gelmedi.

KANAL D YAYIN AKIŞI 2 ARALIK CUMA




2 Aralık Gelinim Mutfakta elenen gelini… Gelinim Mutfakta kim zaman oldu, kim elendi?

Tüm kanalların Cuma dizileri.. Bu gece hangi diziler var? TV yayın akışı 2 Aralık 2022!

Reyting sonuçları 1 Aralık 2022… Dizilerin reyting sıralamasına göre hangi sıra zaman?


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.