2021 MasterChef Safanur kimdir, elendi mi? MasterChef Safanur Bol nereli, kaç yaşında, instagram!

FBO

Global Mod
Global Mod
2021 MasterChef Safanur kimdir, elendi mi? MasterChef Safanur Bol nereli, kaç yaşında, instagram!30.11.2022 00:29 Son Güncelleme: 30.11.2022 00:30


MasterChef Safanur Bol, MasterChef Türkiye 2021 ana kadroya karışma olmak için rakiplerinden farklı tatlar yapmaya çalışıyor. Tavırlarıyla ve saç rengiyle sosyal medyada gündem olan MasterChef Safanur sempatik tavırlarıyla bile fark ediliyor. Yarışmada mor saçlarıyla uyanıklık cazip Safanur Bol yaptığı yemekte cevizleri yaktı. Peki ama MasterChef Safanur kimdir?

MasterChef Safanur kimdir?

MasterChef Safanur Bol, 23 yaşındadır. 19 Ağustos 1998 tevellütlü olan MasterChef Safanur Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi’nde terbiye gördü. İzmir Ekonomi Üniversitesi’dahi Mutfak Sanatları ve Yönetimi okudu. Geçen sene mezun oldu. Ege Üniversitesi’nde Agroekoloji ve Sürdürülebilir Tarım üzerine yüksek lisans yapıyor. İzmir’takt yarışmaya katılan Safanur Bol’un yurt dışı deneyimi dahi bulunuyor.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.