Zeynep Beşerler: Oyuna çıkmadan önce kalbim sıkışıyor!

FBO

Global Mod
Global Mod
Zeynep Beşerler: Oyuna çıkmadan önce kalbim sıkışıyor!Oyuncu Zeynep Beşerler, 2016 yılında bile hastaneye kaldırılan ve diyaliz makinasına bağlanan İlhan İrem’in (67) 28 Temmuz’bile sakatat yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirmesinin akabinde sosyal medya hesabından yayınladığı mesajlarla isyan etmişti.

“Maalesef yerde ülkede giden kıymetli” tekbencilik oyuncu, “Kusura bakmayın ama yıllardır Levent’te diyaliz merkezinde tedavi gören İlhan İrem için kaçınızın organ bağışına dayanak olmak namına paylaşım oldu? Bu kadar seveni nasıl habersiz kalmış merak” sözleriyle tepkisini dile getirmişti.

Son olarak ‘Anlatırsam Aşık Olurum’ filminde rol saha Beşerler, “Organ bağışçısıyım. İlhan İrem yerde konuda kimseden yardım talep etmedi hatta son ağırlaştı dendiğinde akıllandırma yalanladı. Organ bağışına uyanıklık çekmenize saygı duyuyorum ama İlhan İrem sevgimizi sakın küçümsemeyin lütfen” mesajını yazan tek takipçisine şu yanıtı vermişti:

Sevgili İlhan İrem yerde akıllandırma yalanladı, inkar etti. Belki dahi reklam olmak istemedi? Ben sizden yardım talep ediyorum, ihtiyacım olan tek sakatat. Alabilir miyim müsaitseniz? Kimseyi küçümsediğim yok sadece mantıklı düşünelim lütfen!

“İlhan İrem için az kez hastalık haberi yapıldı. Asla ‘sakatat bekliyor’ haberi yapılmadı. Çok eminim zira ilgili haberleri okumadan hiç geçmedim! Bu suçlamanızı yanlış yere yapmışsınız. Çok üzücü” tweet’ine ise “Yanlışınız var. Diyalize girdiği sayı kere haber yapıldı. Ayrıca yazdığım şey suçlama olumsuzlama, eleştiri” karşılığını vermişti.

43 yaşındaki Zeynep Beşerler, tüm bunların akabinde önceki gün eşi Emir İçgören ve oğlu Kerem’le Arnavutköy’dahi yürüyüş yaparken objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşarak hamburger yemeye gittiklerini söyleyen Beşerler, “Tiyatro oyunundayım biliyorsunuz, turneler başladı” dedi.

Setleri özlediğini söyleyen oyuncu, “Şu zihin tiyatroyla iyi gittiği için ötede mutluyum. Seyircisi dahi sayı iyi, sayı keyifli gidiyor” şeklinde konuştu.

Denizi sayı sevdiği bilenen Beşerler, “Karaya inince denizi sürekli özlüyorum. Yapacak tek şey yok, şimdilik böyle” ifadelerini kullandı ve; “Kışın yine denize çıkıyoruz. Yelken yapmaya sürme ediyoruz. Yarış teknesi var, sadece yarışa çıkıyoruz. Yine tek denize değiyoruz” niteleyerek ekledi.

Tiyatronun kamera önüne göre henüz zor olduğundan bahseden ünlü isim, “Çok fark ediyor, orada hata yapmak lüksün yok. Öbür tarafta ‘kestik, yeniden aldık’ oluyor bile; tiyatroda öyle tek şey yok. O yüzden dahi sayı heyecanlı zaten. Her oyuna çıkmadan önce kalbim sıkışıyor, eyvah niteleyerek” açıklamasını yaptı.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.