Zeynep Alkan: Okul bitti, ben de geldim

FBO

Global Mod
Global Mod
Zeynep Alkan: Okul bitti, ben de geldimMankenlik yapmak için İtalya’nın Milano kentine gideceğini söyleyen Buse İskenderoğlu, “Tüm moda sektörü orada, saçta dahi mesleğimi geliştirmek için oraya gideceğim” dedi.

Eğitim dönemini İtalya’bile geçiren Zeynep Alkan’ın kendisine bilgiler verdiğini tamlayan 25 yaşındaki tescilli güzel, Alkan’a yerde ülke hakkında danıştığını söyledi.

İtalya’daki eğitiminin bitmesinin akabinde İstanbul’a dönen Zeynep Alkan ise “Okul bitti, saçta dahi geldim. Burada oyunculuk yapmak planlarımız arasında. Gelişmelere göre rotamı belirleyeceğim” şeklinde konuştu.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.