Yıldızlar Sophie Turner ve Kit Harington: Aşk sahnelerini çevirme “gerçekten garip”

humhum

Global Mod
Global Mod
Yıldızlar Sophie Turner ve Kit Harington
Aşk sahnelerini çevirmek “gerçekten garip”

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Sophie Turner ve Kit Harington yeni filmlerinde sevenler oynuyorlar. Eski “Game of Thrones” yıldızları için bu “gerçekten garip”.

“Game of Thrones” taraftarlarının beklediği – ancak beklenenden tamamen farklı bir dinamik ile yeniden bir araya geliyor. Sophie Turner (29) ve yarı kardeşleri somutlaştıran Kit Harington (38), korku filmi “The Dreadful” için kameranın önüne geri döndüler. Ancak, bu sefer bir akraba olarak değil, birkaç sevgili olarak.

29 yaşındaki aktris hayranlarını bu olağandışı rol değişikliği konusunda uyardı. Turner, “Vogue” ile yaptığı röportajda, “Geçen yıl çok beklediğim bir film yaptım, kardeşimi 'Game of Thrones'da oynayan eski ama çok iyi arkadaşım Kit Harington ile,” dedi. “Gotik bir korku yapıyoruz … ama sevenler oynuyoruz.”

Bir yüz buruşturma ile Turner ekledi: “Üzgünüm, insanlar. Hepimiz için gerçekten beyaz.” Bu özür muhtemelen ikiliyi yıllarca ekranda kardeş olarak takip eden tüm seyircilere yöneliktir.

2016'da hala kategorik olarak reddetti

İronik bir şekilde, Turner 2016 yılında Harington ile romantik sahneler çekmek için kategorik olarak dışlandı. “Bunu kitle yapamadım,” dedi o zaman “Access Hollywood”. “Bu tür sahneleri kit ile çevirebilmemin bir yolu yok – çok fazla gülerdim.”

Neredeyse on yıl sonra, tutumu görünüşe göre değişti. Turner, üreticileri Harington'u rolü dikkate almaya teşvik ettiğini bile itiraf etti. “Birini bu rol için aradılar ve ben de 'Kit alamazsın' dedim.

Westeros ile Tarihsel Bağlantılar

15. yüzyılda Gül Savaşları sırasında – George RR'nin (76) “Eis ve Fire Şarkısı” Kitap Serisi için ilham kaynağı olduğu tarihi bir çatışma “Game of Thrones” a dayanıyor. Turner zaten bu referansla oynadı ve şaka yaptı: “Rose Wars zamanında oynuyor, bu yüzden muhtemelen küplerde tekrar uçurumlarda yüzeceğiz.”

Filmde, annesiyle birlikte yaşayan bir yabancı olan Turner Anne, toplumun kenarında. Zor ve yalnız hayatı, Anne için bir dönüm noktası haline gelen bir olay zincirini tetikleyen Harington tarafından oynanan geçmişinden bir adamın varlığıyla aniden sarsıldı.

Natasha Kermani (“Lucky”, “Abraham'ın Boys”) yönetiminde yaratılan film, etkileyici bir çizgi ile geliyor. Turner ve Harington'a ek olarak Marcia Gay Harden (65), Laurence O'Fuarain (35) ve Jonathan Howard (38) de görülebilir. Çekim geçen yıl tamamlandı.

Spotonnews