“Yıldızı Yen”: Ehrlich Kardeşler TV şeflerini yendi

humhum

Global Mod
Global Mod
“Yıldızı Yen”
Ehrlich Kardeşler TV şeflerini yendi

Mevcut bağlantıyı kopyala

Ehrlich Kardeşler'in “Schlag den Stars”da “Team Taste”i yenmek için sihre ihtiyacı yoktu. Ancak moderatör en zor anları yaşadı.

Başlangıçtan itibaren öndeydiler ve sonunda 68'e 10'luk bir skorla kazandılar: Ehrlich Kardeşler Andreas (46) ve Chris (42), “The Taste” şefleri Tim Raue (50) ve Alexander Kumptner'ı (41) geride bıraktı. Cumartesi akşamı (2 Kasım) yaşlı görünüyorsunuz. Ancak ProSieben'in “Schlag den Star” şovunda en çok zorlanan sunucu oldu. Çünkü Matthias Opdenhövel (54), yalnızca sabaha karşı 1:17'de sona eren beş saatlik canlı yayın boyunca duyulabilir derecede üşüdü ve vıraklayarak ilerledi.

Kazandıklarını vakıflara bağışladılar

İki takım birçok maçta düello yaptı. Sihirli kardeşler final maçından sonra nihayet oturdular “Şarkı ne zamandı?” geçerek 100.000 Euro'luk ödülün sahibi oldu. Ehrlich Kardeşler bunu, tek taraflı felç (hemiparezi) olan çocukların motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için sihir numaraları kullanan “Magic Moves” vakfına bağışlamak istiyor.

Sihirbazların TV şeflerinden üstün olduğu kısa sürede anlaşıldı. Klasik “Rezalet ya da topla” maçında zaten sıfıra 45 puan öndeydiler. Raue ve Kumptner sonunda oyundaki ilk puanlarını toplayabildiler ama bu özellikle Opdenhövel için bir rahatlama oldu. Çünkü “Tagesschau” sözcüsü Susanne Daubner (63) sunucu olarak devreye girdiğinden rahatsız sesine kısa bir süre ara verebildi.

Sonunda Opdenhövel'in sesi neredeyse duyulmuyordu

Yine de akşam ilerledikçe sesi giderek kötüleşiyordu ve reklam araları ve sürekli pastil emmenin bir faydası olmuyordu. “Ben de her şeyi içine attım. Artık kimse beni anlamıyor.” Belki de can alıcı soru şu: “Sesim sonuna kadar dayanacak mı?” Opdenhövel zar zor başardı ama sonunda zar zor duyulabiliyordu. Bu yüzden muhtemelen finalden şanslı kazananlardan daha mutluydu.

SpotOnHaberler