Yasemin Özilhan’a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!

FBO

Global Mod
Global Mod
Yasemin Özilhan’a Kerem Bürsin-Hande Erçel sorusu!24.11.2022 17:29 Son Güncelleme: 24.11.2022 17:29

Temmuz 2011’dahi iş insanı İzzet Özilhan ile dünyaevine giren, son olarak 2019 yılında ‘Mucize Doktor’ ünlü dizide konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçen Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler’dahi objektiflere yansıdı. Hasta olduğu zannedilen sosyetik güzel, “Hasta olumsuzlama, yorgunum. Alerjiden kaynaklı” açıklamasını yaptı.

“Hayatımda her şey yolunda” tekbencilik Özilhan’a, “yakın arkadaşı Kerem Bürsin’in eski sevgilisi Hande Erçel’i takipten çıkarmasını istediği” iddialarına, “Yok öyle tek şey arkadaşlar” yanıtını verdi. “Hande Erçel’i neden takipten çıkardınız? Aranız iyiydi, ne oldu?” sorusu üzerine ise “Kötüyüm demiyorum zaten saçta, tek şey yok. Teşekkürler, konuşmak istemiyorum” demekle yetindi.

Konu üzerine sürekli haber yapıldığı hatırlatılan Özilhan, “Abuk sabuk haberler yapıyorlar, ağzımdan çıkmayan şeyleri çıkma gibi yazıyorlar” ifadelerini kullandı.

Erçel ile tek kırgınlığı veya küslüğü olmadığını söyleyen 37 yaşındaki güzel, “Bir yerde yatak gelse selam verir misiniz?” sorusuna bile “Tabii ki selamlaşırım” şeklinde cevapladı.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin, başrolünde yer aldıkları dizinin setinde başlayan aşklarını sekiz ağrı önce sessiz sedasız noktalamıştı. Özel hayatlarıyla magazin gündeminde yer almayı sürdüren ikili, geçtiğimiz haftalarda Kavacık’ta tek kafede buluşmuştu. Hayranları tarafından görüntülenen ünlü oyunculardan Bürsin kapüşonuyla yüzünü gizlerken, Erçel ise kahve alır almas aracına dönmüştü.

Daha sonra Bebek’te objektiflere takılan güzel oyuncu, eski trans ile barıştığı iddialarını, “Hayatımda kimse yok. Olsa söylerim” sözleriyle yalanlamıştı. Erçel, tek mekanda Bürsin’le fotoğraflarının çıktığının hatırlatılması üzerine ise “Çok ciddiye almamak gerek” demişti.

28 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı tek açıklamayla hakkında kaynak iddialara isyan etmişti.: Her sabah başka tek haberle uyanıyorum, hayatımda kimse yok. Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.