Vicky Leandros: Hamburg’da ek bir konser daha

humhum

Global Mod
Global Mod
Vicky Leandros
Hamburg’da bir ek konser daha

Vicky Leandros yakında Hamburg’da üç konser verecek.

© Michael De Boer

Vicky Leandros, Hamburg Elbphilharmonie’de ek bir konser veriyor. Veda turunun başında orada üç kez çalıyor.

Vicky Leandros (70) üçüncü kez Hamburg Elbphilharmonie sahnesinde görünecek: şarkıcı 24 Mart için ek bir konser duyurdu. Konser organizatörüne göre, 25 Mart’taki çifte konserleri “duyurudan sonraki birkaç gün içinde tamamen tükendi” ve daha fazla bilete talep yüksekti.

Açıklamada, “Vicky Leandros’un 24 Mart’ta saat 20.00’de başka bir konserle şampanya mantarlarını yeniden patlatması ve hayranlarıyla birlikte büyük bir partiyi kutlaması için yeterli bir neden” denildi. 25 Mart’taki iki konser ise 15:00 ve 20:00 olarak planlandı Müzisyenin Elbphilharmonie’de arka arkaya üç konser vermesi, kendisinden önce hiçbir solo pop performansı tarafından sağlanamadı.

Hamburg’daki Elbphilharmonie’ye üçüncü kez konuk olan Leandros, Instagram’da yeni duyurulan gösteriden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi: “Hayatı seviyorum! Şimdi üçüncü bir konser daha verebildiğim için çok mutluyum. […] Ek konser için biletler şimdiden Eventim’de ve bilinen tüm ön rezervasyon ofislerinden temin edilebilir.

Canlı sahneye veda

Performanslar, Leandros’un “Hayatı seviyorum” veda turunun başlangıç sinyalidir. Hamburg Elbphilharmonie’nin ardından 9 Ekim 2023’te Köln Filarmoni’de bir performans daha olacak. Son performansların 2024 baharında yapılması planlanıyor. Duyuruya göre “Hayatı seviyorum” turunun programında chanson karışımı var, pop, soul, hit, yunan folkloru ve rock şarkıları sunuyor.

Kasım 2022’de Vicky Leandros, 2023 sonbaharındaki turunun son olması gerektiğini ve sonrasında emekli olmak istediğini belirtmişti. Şarkıcı, “Bence artık durma zamanı” dedi. Bunun gerekçesi olarak da “70 yaşıma yazın girdim. İşte o zaman hayatın sonluluğunu düşünmeye başlıyorsunuz. Bir şekilde bitmesi gerekiyor.”

SpotOnNews

#Konular