Uğur Aslan: Ben çok geç ünlü oldum!

FBO

Global Mod
Global Mod
Uğur Aslan: Ben çok geç ünlü oldum!Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Yargı’nın Komiser Eren’i Uğur Aslan, “Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başdu olmak üzere kurucu kahramanlarımızı, ermiş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Çok geç ünlü olduğunu tamlayan Aslan, “Şu zihin ünlülüğün tadını çıkarıyorum. Ünlü olmak sayı güzel tek şey, herkese tavsiye ediyorum” diye sevenlerini güldürdü.

Yaklaşık iki saat süresince sahnede kalan Uğur Aslan, konserinin sonlarına gerçek potpori şarkılarla coşkuyu iki katladı.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.