“Ünlü Ağabey”: Iris Klein oyundan çıktı, Peter gözyaşları içinde

humhum

Global Mod
Global Mod
“Ünlü Ağabey”
Iris Klein oyundan çıktı, Peter gözyaşlarına boğuldu

Iris Klein, konteynırda birkaç kez çok duygusallaştı ve birkaç gözyaşı döktü.

© SAT.1

Iris Klein, Cuma akşamı ‘Celebrity Big Brother’dan ayrılmak zorunda kaldı. Bunu Peter Klein’ı bile ağlatan duygusal bir veda takip etti.

Iris ve Peter Klein arasındaki açık evlilik dramı tarih oldu, en azından “Ünlü Ağabey”de: Iris Klein (56), Sat.1 programının bu yılki sezonunda Cuma akşamı izleyiciler tarafından elendi. Kocası Peter Klein (56) ise televizyonun içinde kaldı ve hatta eski hayallerindeki kadına veda ederken birkaç gözyaşı döktü. On ikinci canlı gösteride başlangıçta çıkış listesinde üç kişi vardı: Matthias Mangiapane (40), Marco Rumpf (21) ve Iris Klein.

Ancak yayın sırasında Schlitzer’in gösteriden ayrılmak zorunda kalmayacağı belli oldu. İzleyicilerin hâlâ Mangiapane ve Klein arasında karar vermesi gerekiyordu. Sonunda Daniela Katzenberger’in (37) annesi seyircilerden en az oyu alarak o akşam “Celebrity Big Brother”dan ayrılmak zorunda kaldı.

Iris Klein: “Buradan ağlayan bir bebek olarak ayrılıyorum”

Kararın verilmesinin ardından Klein oda arkadaşlarına sıcak bir şekilde veda etti. Şaşırtıcı: Görüşmediği kocasıyla olan geçici vedası bile herkesi hayrete düşürecek şekilde samimi, arkadaş canlısı ve neredeyse sevgi doluydu. Kötü kandan eser yok. İkisi uzun bir süre birbirlerine sarıldılar ve Peter bu vedadan gözle görülür şekilde etkilendi ve birkaç gözyaşı döktü.

Çıkışının ardından Iris Klein, sunucu Jochen Schropp (45) ile konteynırda geçirdiği süre hakkında konuştu. Durumu çok iyi ve şimdi özellikle yarınki Noel pazarını ve sosisli sandviçi sabırsızlıkla bekliyor. Peter Klein ise “Celebrity Big Brother”ın kapılarını tekrar kapatmasının ardından yakında bir toplantı yapacağını duyurdu: “Sanırım dışarıda, özel olarak, baş başa tekrar buluşacağız.”

Sat.1 sosyal medya ekibiyle yapılan ve daha sonra istasyonun resmi Instagram hesabında yayınlanan röportajda da olaylar duygusallaştı. Iris Klein ağlayarak bazı sorulara yanıt veriyor. Klein kameraya “Buradan ağlayan bir bebek gibi çıkıyorum. Bazen duygularımı kontrol edemiyorum” dedi. Peter’a vedası “çok hoş”tu.

SpotOnHaberler

#Konular