Üç Kız Kardeş’te Türkan için büyük yüzleşme!

FBO

Global Mod
Global Mod
Üç Kız Kardeş’te Türkan için büyük yüzleşme!Başrollerini Özgü Kaya, Berker Güven, Veda Yurtsever ve İclal Aydın’ın paylaştığı ve Türkan, Derya, Dönüş ünlü üç kız kardeşin hikayesinin anlatıldığı ‘Üç Kız Kardeş’, heyecan dolmuş bölümleriyle ekranlara gelmeye sürme ediyor. 25 Ekim akşamı 23’üncü bölümüyle izleyici karşısına kaynak ‘Üç Kız Kardeş’in yeni bölümde; Somer ile yüzleşen Türkan’ın gördüğü mesajlar sonrası Mine’yi dahi yanlarına çağırması gündem oldu.

‘Üç Kız Kardeş’in son bölümünde; annesi ve Somer arasında kalan Türkan, elindeki valizle beraberce onunla yüzleşmek için kocasının yanına gitti. Nesrin’in gelişinden şüphelenen Rüçhan ise Ayla’ya tek şey bilip bilmediğini sorarken; dünürüyle konuşmak için şoförünü Kalender Ailesi’nin evine yolladı.

Nesrin’i, Türkan konusunda uyaran Rüçhan; dünürünü Dönüş ve Derya üzerinden tehdit etti. Ona pabuç bırakmayan Nesrin ise korkmadığını belirterek eve gitti. Soluğu Fatih’in yanında saha Rüçhan Korman, onu ağlarken görünce Almanya’daki hasta kızını öğrendi.

Eve gidince torununa vekil Rüçhan, Ayla’ya mama verdiği için kızarken, Dönüş’ün mama ile büyüdüğünü öğrendi. Bu bilgiyle Fatih’in kızının Dönüş olduğunu anlayan Korman, Derya’yı kızı sanan Fatih Kalender’açınık dahi akıllandırma anlattı.

Bu sırada Türkan ve Somer’in balayında olduğunu duyan Mine, öfkeden deliye dönerken; Somer’in nereye gittiğini öğrenmek için onu aradı. Arabadayken Mine’nin telefonunu fatih Türkan, Somer’in tekerlekli kullandığını ve henüz sonra bile müsait olmayacağını söyleyip kapattı. Otele gittiklerinde Somer ile yüzleşmek için cesaretini toplayan Türkan, onunla konuşmaya karar verse dahi muvaffakiyetli olamadı. Bahçeye çıkıp neler yapacağını düşünürken Somer gelince, eşiyle odaya döndü.

Ondan nefret ettiğini vurgulayarak eline geçen her şeyi Somer’açınık fırlatan Türkan, neden böyle yaptığını söylemezken; Somer dahi ona amacını sordu. Ardından odayı terk fail Somer, havuz başına indi. Yanına gelen Selçuk’a; Türkan’ın gerçekleri öğrendiği ihtimalinden korktuğunu söyleyen Korman, gece odaya dönüp yattı.

Sabah yine araları kızgın olan ikiliden Türkan’ın tansiyonu mütalâa eksiksiz gün uyudu. Karısı uyurken, Mine’nin telefonunu fatih Somer; gece onunla kavuşmak için sözleşti. Akşam uyanınca acıkan Türkan, eşiyle beraberce yemeğe indi.

Yemekte Somer’açınık Mine ile ilgili sorular soran Türkan, eşi sinirlenince; “Bana evlendiğimiz gece ‘asla senin kocan olmayacağım’ niteleyerek yemin etmiştin. Çünkü gerçeküstücülük bile kalbin dahi Mine’deydi. Sarhoşken sorduğun soruyu hatırlıyor musun? ‘Türkan saçta nasıl koruyucu olacağım?’ niteleyerek sordun tarafıma. Meğer o sırada Mine hamileymiş. Ben dahi alık gibi Somer tarafımdan evlât istiyor niteleyerek düşünmüştüm. Ben, sen saçma sapan adamlarla kavga etme, başın belaya girmesin niteleyerek annenle yaşamayı kabul ederken; sen Mine için kahramanlıklara soyunmuşsun” dedi ve ekledi:

Yazıklar olsun sana. Bir dahi utanmadan o kadını benim olduğum eve getirdin. Alışverişlere gittin, bebeğini pışpışladın. Evladın tabi ki ilgileneceksin. İyi haberi vereyim sana, fena tek koruyucu olmadın. Ama sen sahtekâr, yalancı tek adamsın” diye masadan kalktı

Türkan’ın peşinden giden Somer, onu durdurmaya çalışırken; eşyalarını toplamaması için yalvardı. Gitmek isteyen Türkan’a makale yapmak isteyen Somer Korman, kapıyı kilitledi. “Tamam bak Mine ile senden önce tek ilişkim vardı, ilk başdu sürme etti ama saçta sonra sana intihal oldum” tekbencilik Somer, “Tek yanlışım Mine ile seni tıpkısı eve sokmak oldu, onun sayılmazsa saçta sana rüyamda beraberce ihanet etmedim” dedi.

Eşine kapıyı açıp açmayacağını soran Türkan, “Bu kapıyı açsan bile açmasan bile saçta gittim Somer. Sen üzerime 40 kilit vursan bile senin hayatından çıktım” ifadelerini kullandı. Birlikte kapının kenarında konuşmadan oturan Somer ve Türkan’dan Somer; her şeyi sadece kızı için yaptığını, kendisi için tek önemli şeyin Türkan olduğunu belirtti.

Bu sırada Mustafa’yı annesi Sevilay’ın kaldığı eve götüren Özer, onlarla beraberce yemek yedi. Küçükken çektiği sıkıntıları babasına müfit Mustafa, yerde saatten sonra mutluluğu kaldıramayacağını söyledi. Annesinden uzak durması için babasını uyaran Mustafa, ondan istediği sözü öncü.

Kiraz’ı bile alarak evden kaçan Mine, eksiksiz gece kulüpte eğlendi. Somer’açınık haber vermek istemeyen Rüçhan ise akıllandırma hem Özer’açınık hem Selçuk’a anlattı. Herkes her yerde Mine’yi ararken; bebeğiyle hastaneye giden Mine, Nesrin’le karşılaştı. Ona yardım fail ve kendi evine götüren Nesrin, Mine’ye “Kendini toplamak zorundasın, yerde kadar erken pes edemezsin” diye kızdı. Hayallerinin yıkıldığını müfit Mine ise gözyaşlarıyla gidecek kimsesinin olmadığını belirtti.

Kendisini bırakmayan Somer’in telefonunda Mine’nin “Seni bekliyorum aşkım. Uyumadı mı o Türkan hâlâ?” mesajlarını gören Türkan, onu bulundukları otele çağırdı. Mesajı gören Mine ise kızı Kiraz’ı Nesrin’açınık bırakarak; evden kaçtı. Kahvaltı için kapıyı açınca karşısında Mine’yi gören Somer, şoke oldu. İkisinin haline gülen Türkan ise “Buluşmak için içildikten beni uyutmanıza gerek yok” dedi.

Somer ile yüzleşen Türkan’ın; Mine ile eşinin mesajlarını gördükten sonra onu bile otele çağırmasına ve Nesrin’in Mine’ye şefkat göstermesine sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

Somer’i sana yağı fail Rüçhan olumsuzlama, yalanların Mine”,
“Mine gerçekten saf kötülüğün vücut bulmuş halisin”,
“Türkan aferin sana”, “Kendinden emin Türkan’a bayıldım”,
“Somer başına gelen her şeyi hak etti”, “Buluşmak için içildikten beni uyutmanıza gerek yok”,
“Gelsin şimdi hem sürünen hem dahi Türkan’ı asla bırakmayan Somer”,
“Oh gökyeşitözü nihayet konuştu Türkan”,
“Yine olan final Mine’nin işine geldi”,
“Nesrin, niye getirdin o kadını evine?”,
“Mine’ye bak. Bir dahi kızını Nesrin’açınık bırakıp gitti”,
“Türkan bunu bile atlatacak”,
“Somer’i affetme içildikten Türkan”,
“Nesrin, Somer’açınık kızıyordu ama aynısını kendi yaptı”,
“Buluşmak için beni uyutmanıza gerek yok’ dedi ya helal olsun sana Türkan.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.