Tiktok yıldızı Younes Zarou “Let’s Dance” programına çıktı.
TikTok yıldızı Younes Zarou ve profesyonel dansçı Malika Dzumaev “Let’s Dance” programında dans ettiler. Fotoğraf
© Rolf VennenbeHaberler/dpa
RTL dans şovu “Let’s Dance” de favori roller yavaş yavaş pekiştiriliyor. Bir model beğeni toplamaya devam ederken, bir internet yıldızı 80’ler özel programından sonra gösteriden ayrılmak zorunda kalır.
Şakadan sonra bitti: Tiktok yıldızı Younes Zarou, RTL programı “Let’s Dance”den ayrıldı. 25 yaşındaki ve dans partneri Malika Dzumaev (32) Cuma akşamı izleyicilerden çok az oy aldı ve bu nedenle bir sonraki gösteride yer almıyorlar.
Köln stüdyosundaki jüri daha önce a-ha’nın “Take on Me” performansını ortada sınıflandırmış ve toplam 19 puan vermişti.
Jüri üyesi Jorge Gonzalez, Zarou’nun performansından sonra etkileyicinin “iyi enerjisini” övdü. Joachim Llambi performansta bir gelişme fark etti: “Geçen hafta biraz üzgündüm, bu haftayı zevkle izledim” dedi. Ancak Motsi Mabuse, çiftin bazen “ritmin kenarında” dans ettiğini eleştirdi.
Pop şarkılar ve renkli kostümler
Gösterinin sonunda Zarou, “Çok duygusal bir yolculuktu,” dedi. Gösterinin bu kez sloganı “80’ler” idi: 80’lerden pop şarkılar ve parlak renkli kostümler için ünlüler puan için savaştı.
Model Anna Ermakova (22) jüriden bir kez daha büyük övgü aldı. Tenis efsanesi Boris Becker’in kızı Valentin Lusin (35) ile sezonun ilk Paso Doble’ını dans etti. Jüri küçük yalpalamalardan şikayetçi olduğu için çift bu kez tam puan alamadı. Ancak çiftin ifadesi ve yaratıcılığı için yine büyük bir coşku vardı.
Jüri üyesi Gonzalez, “Her Cuma bu güzel fikirleri buluyorsunuz” diye övdü. Sonunda çift 28 puan aldı – aktris Sharon Battiste (31, “Köln 50667”) ve cha-cha-cha ile yarışan dans partneri Christian Polanc (44).
Son haftalarda jüriyi de çoğunlukla yanında tutan Mentalist Timon Krause (28), Ekaterina Leonova (35) ile yaptığı rumbada toplam 26 puanla da açık ara öndeydi. Mabuse, “Koreografisi mükemmeldi,” diye övdü.
Yarışta on çift kaldı
Partneri Vadim Garbuzov (35) ile bu kez 19 sayı dans eden oyuncu Chryssanthi Kavazi (“GZSZ”) kendini geliştirmeyi başardı. Özellikle Llambi, önceki haftalarda onu hep sert bir şekilde eleştirmişti. 34 yaşındaki oyuncu performansından önce “Flensburg’da Bay Llambi’den daha fazla puan aldığımı bile fark ettim” dedi. Katı jüri üyesi, Viyana valsi için birkaç övgü bile buldu. Ancak yine de tutarlılık üzerinde çalışmalısınız.
Gösterinin sonunda ise programda geleneksel hale gelen “Erkekler Kızlara Karşı” yarışması yer aldı. Sekizinci kez erkek ve kadın ünlüler grup koreografileriyle kıyasıya yarıştı. Düellodan sonraki karar jürinin moralini yükseltti: Llambi, “Çocuklar bir sınıf daha iyiydi,” dedi. Bunun üzerine Mabuse öfkeyle cevap verdi: “Asla, asla, asla!” Kadınlar daha temiz ve daha narin dans ederdi.
Sonunda her iki takım da aynı sayıda jüri puanı aldığından, moderatör Victoria Swarovski hızlı bir şekilde hepsini kazanan olarak seçti. Bu nedenle yarışmanın nihai jüri değerlendirmesi üzerinde hiçbir etkisi olmadı. Zarou’nun ayrılmasıyla birlikte, Sezon 16’da artık on çift kaldı.
dpa
#Konular