Televizyon: Halle Berry ve Glenn Close Kardashian'ın hukuk dizisinde

humhum

Global Mod
Global Mod
televizyon
Halle Berry ve Glenn Close Kardashian'ın hukuk serisinde





Kim Kardashian, Halle Berry ve Glenn Close ile kameranın önünde olmak istiyor. Fotoğraf

© Christian Charisius/dpa


Kim Kardashian, planlanan bir hukuk dizisi için Hollywood'dan takviye bekliyor. Halle Berry ve Glenn Close, Hulu dizisi “All's Fair”de ona katılacak.





Reality TV yıldızı Kim Kardashian (43) Hollywood'dan önemli destek alıyor: Oscar ödüllü Halle Berry (57, “Monster's Ball”) ve sekiz kez Oscar adayı Glenn Close (77, “Fatal Attraction”, “Dangerous Liaisons”) ABD medya raporlarına göre ortak bir dizi için gemide. Sektör gazeteleri “Hollywood Reporter” ve “Variety”ye göre, üç aktris, yayın hizmeti Hulu için planlanan “All's Fair” adlı yasal dizide yer alacak. Buna göre, aynı zamanda yönetici yapımcı olarak da yer alıyorlar.



“Glee” ve “American Horror Story” gibi hit dizilerin yaratıcısı Ryan Murphy'nin dizi için ilk planları 2023'ün sonunda duyuruldu. O zamanlar “Deadline.com” Kardashian'ın Los Angeles'ta tamamı kadınlardan oluşan bir hukuk bürosu işleten başarılı bir boşanma avukatını canlandıracağını bildirmişti. Yeni gelenler Berry ve Close'un rolleri hakkında şimdilik hiçbir şey duyurulmadı.


Berry daha önce bilimkurgu dizisi “Extant”ta bir astronot olarak kameranın karşısına geçmişti. Close, televizyon dizisi “Damages”ta bir hukuk firması başkanı olarak gösterdiği performansla iki Emmy ve bir Altın Küre kazandı. “Keeping Up With The Kardashians” adlı reality TV şovuyla tanınan Kardashian, ayrıca ABD korku dizisi “American Horror Story: Delicate”de de yer aldı.






dpa

#Konular