Talk show sunucusu Arabella Kiesbauer geri döndü – diğerlerinin yaptığı da bu

humhum

Global Mod
Global Mod
“Gerçeklik Yıldızlarının Savaşı”
Arabella Alman televizyonuna geri döndü – 90'ların diğer talk-show sunucularının yaptığı da buydu

Mevcut bağlantıyı kopyala

Bir TV çağını şekillendirdiler: RTL, ProSieben and Co.'nun öğleden sonraları talk şovları. Şimdi dönemin sunucularından Arabella Kiesbauer ekrana geri dönüyor. Diğerleri ne yapıyor?

1990'ların sonu ve 2000'lerin başında televizyonda bunları aşmanın hiçbir yolu yoktu: Günlük Konuşmalar. Bütün bir nesil öğrenci öğleden sonralarını onlarla geçirdi. Bazen, çoğunlukla RTL, Sat.1 ve ProSieben'de günde 13'e kadar öğleden sonra talk şovu yapılıyordu. Ancak kamu yayıncıları da formatı denedi.

Programlarda “Beni rahat bırakın, çalışmak istemiyorum”, “Göğüslerim benim gururumdur”, “Sen ailemizin yüz karasısın” ve “Bana vücudunu göster, sana söylersem söylerim” gibi konular işlendi. seni istiyor.” “Normalos”un söz hakkı vardı; ortaya çıktıktan birkaç dakika sonra iç benliklerini dışarıya çeviren ve çoğu zaman yüksek sesli tartışmalarda kendilerini kaybeden sıradan insanlardan oluşan insanlar.

Eski talk-show sunucusu Arabella Kiesbauer geri dönüyor

Ancak yine de Batı, o dönemde bazı eleştirmenlerin, isyankar veya saçma sapan konuşmaların seli nedeniyle korktuğu gibi yok olmadı. Kınaılan programlar artık televizyonlardan tamamen kayboldu. 2013 yılında “Britt” dönemin ışıkları söndüren son kişiydi. RTL'nin 2020'de Marco Schreyl ile türü yeniden canlandırma girişimi, izleyicilerin ilgisizliği nedeniyle sefil bir şekilde başarısız oldu.

Televizyon konuşmalarının altın çağının sunucularından biri şimdi ekrana geri dönüyor. ProSieben'de 1994'ten 2004'e kadar kendi adını taşıyan “Arabella” programıyla başarılı olan Arabella Kiesbauer, RTLzwei'nin “Battle of the Reality Stars” (Gerçeklik Yıldızlarının Savaşı) adlı şovunun moderatörlüğünü üstleniyor. yıldız bildirildi).

“Battle of the Reality Stars”a ev sahipliği yapma teklifi geldiğinde hemen heyecanlandım. Ben kesinlikle içgüdüsel bir insanım ve hemen evet dedim,” dedi Alman televizyonunda geri dönüşü hakkında “Bild” gazetesine. Yayıncı bir “rüya oyuncu kadrosundan” bahsetti.

Peki 1990'lı ve 2000'li yılların talk-show sunucuları olan eski meslektaşları bugün ne yapıyor? yıldız yukarıdaki fotoğraf serisinde size anlatıyor – ve aynı zamanda nostaljik bir şekilde kendinizi geçmiş bir televizyon çağına kaptırmanıza olanak tanıyor.

Şeffaflık notu: Yıldız, RTL Deutschland'ın bir parçasıdır. Bu fotoğraf serisi ilk olarak Eylül 2024'te ortaya çıktı ve TV'ye geri dönüş vesilesiyle oluşturuldu. Arabella Kiesbauer güncellendi.

ne demek