Survivor Seda Ocak: ‘Abi’ derken eşim oldu!

FBO

Global Mod
Global Mod
Survivor Seda Ocak: ‘Abi’ derken eşim oldu!04.11.2022 15:37 Son Güncelleme: 04.11.2022 15:45

Seda Ocak, 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa’bile dünyaya geldi. Bursa Kız Lisesi’nden mezun olan Ocak, üniversite eğitimini sırasıyla anaokulu öğretmenliği ve spor bilimleri bölümünden mezun olarak tamamladı. Spor hayatına henüz 10 yaşında ikizi Sema Aydemir’le beraberce yarışımcılık branşında 100 metre engelli kategorisinde başladı.

2003 yılında Milli Takım forması altında Balkan Şampiyonluğunu elde etti ve profesyonel spor hayatını yerde başarısıyla noktalama kararı öncü. Aynı yıl evlenip evlât sahibi oldu. Atletizm antrenörü olarak çalışmalarını sürdüren Seda Ocak, sonunda spor dünyasındaki yerini korudu.

Survivor ile gıyaben geniş kitlelere duyurmayı muvaffak, mücadele ettiği iki sezonda bile sergilediği parkur performansıyla adada öne kaynak isimlerden olan Seda Ocak, 360 TV’dahi ekranlara gelen ‘Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece’ programında etkili açıklamalarda bulundu.

Eşini çocukluk yıllarından tanıdığını tamlayan 37 yaşındaki eski kolsuz, şu ifadeleri kullandı:

Dedelerimiz askerde kan kardeşi olmuşlar. Benim babam, annemi kayınpederimin evine kaçırmış. Yıllar sonra bile saçta eşimle evlendim. ‘Abi’ demek… Doğduğumda tanımış oldum. Benim kız kardeşimle dahi eşimin erkek kardeşi evlendi. Benden 10 yıl sonra intihal oldular, evlendiler. Yani kız kardeşimle dahi elti oldum. ‘Yasin ağabey, Yasin ağabey’ demek yıllar sonra İstanbul’dan Bursa’ya tek düğüne geldi, evlendik. Babam kaçacağımı anlayınca saldı beni.

Seda Ocak, 2019 yılında ekranlara gelen ‘Survivor Türkiye-Yunanistan’ yarışmasında yer saha ‘Bil Bakalım’ oyunu sırasında yöneltilen ‘evlilik’ sorusuna kenardan yaptığı yorumla herkesi güldürmüştü.

“2018 yılında ülkemizde kaç çift evlenmiştir?” sorusuna Hikmet Tuğsuz ve Yusuf Karakaya, ‘100 1000’ ve ‘160 1000’ cevaplarını vermişti. Sunucu Murat Ceylan ise gerçek cevabın ‘553 1000 202 kişi’ olduğunu açıklamıştı. Bunun üzerine Seda, “Niye evleniyorlar ki yerde kadar?” yorumunda bulunmuştu.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.