Sosyal medyanın konuştuğu baskın: Uyandığında evinde polislerle birlikte Başbakan Johnson’u gördü

humhum

Global Mod
Global Mod
Sosyal medyanın konuştuğu baskın: Uyandığında evinde polislerle birlikte Başbakan Johnson’u gördü01.09.2022 13:07
Haber Kaynağı: DHA

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, geçmiş sabah yerel saatle 06.00 sıralarında Güney Londra bölgesinde polisin uyuşturucu baskına katıldı. Baskın sırasında uykudan uyanan şüpheli karşısında polisle beraberce Başbakan Johnson’u gördü. Şüpheli, o anları kaydederek sosyal medyada, “Boris Johnson ve polis tarafından nasıl baskına uğradım?” mesajıyla paylaştı. Johnson elinde telefonla kendisini kaydeden şüpheliye gülümseyerek “Nasılsınız?” dedi.

“RÜYA SANDIM”

Yerel basına konuşan ve sosyal medya hesaplarında Splinter Sales takma ismini kullanan kişi “Şok olmuştum. Gece sarhoştum, uyandım ve karşımda Boris Johnson’u gördüm. Rüya gördüğümü düşündüm” dedi. Polis sözcüsü, basına yaptığı açıklamada mülkte suç teşkil fail herhangi tek bulguya rastlanmadığını, yerde kapsamda herhangi tek gözaltı yapılmadığını belirtti.

Adres değişti… Tahta köken tarihten yerde yana tek ilk!

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.