Son dakika… Rus füzeleri yine Kiev’i hedef aldı

humhum

Global Mod
Global Mod
Son dakika… Rus füzeleri yine Kiev’i hedef aldı15.11.2022 16:50 Son Güncelleme: 15.11.2022 17:11

Kiev Belediye Başkanı Vitali Kliçko, başkente yönelik saldırıları doğruladı ve 2 binanın vurulduğunu açıkladı.

Ukrayna ordusu ise yerleşim yerlerine fırlatılan 6 füzenin 4’ünün düşürüldüğünü, ikisinin ise yerleşim yerlerine isabet ettiğini duyurdu.

KENTTE SİREN SESLERİ

Kentte şu zihin siren sisleri duyulurken, Ukrayna Devlet Başkanlık Ofisi Başkanı Andriy Yermak Twitter’dan yaptığı açıklamada “Rusya, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’nin G20 zirvesinde yaptığı tanımlamaya füzelerle yanıt verdi. Kremlin’in gerçekten savaşsızlık istediğini bencil var mı? Onlar sadece itaat etmemizi istiyorlar ama günün sonunda teröristler her zaman kaybeder.” ifadelerini kullandı.

CNN TÜRK yaşayan yayınında Büşra Arslantaş’a patlamanın olduğu bölgeye üzerine makale yapan iş insanı Onur Hekim, “Şehrin tam merkezi diyebiliriz. Ben aracımla hareket halindeydim, o bölgeden geçiyordum. İşyerimle evim arasında. Sirenleri duyuyoruz. 2 patlama oldu. Onun sayılmazsa patlama sesleri dahi geldi, yetişkin ihtimalle hava savunma sistemleri devredeydi.” dedi.

Hekim, “Şu zihin herkesin sığınaklarda kalmasını söylüyorlar. Uyarı sürekli geliyor” açıklamasını yaptı.

Ayrıntılar geliyor…

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.