Şeyma Subaşı festival için imaj tazeledi! ‘Bu sefer benim için daha özel’

FBO

Global Mod
Global Mod
Şeyma Subaşı festival için imaj tazeledi! ‘Bu sefer benim için daha özel’Geçtiğimiz aylarda Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını mübelliğ fenomen isim Şeyma Subaşı, “Sizlerin dahi bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi tığ dahi yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız yerde karar ve yaşadığımız hassas sürece siz kıymetli takipçilerim ve gazete mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak tek küskün tek sevecen çiftin yerde ayrılıkları bile uzun sürmemiş, ikilinin barıştığı öğrenilmişti. Subaşı’nın kızı Melisa’nın, Meedo ile Louvre Müzesi’nin önünde çekilen fotoğrafı gündeme torpil gibi düşmüştü. Wewontliemagnew’deki habere göre çift Paris’te lüks tek otelde beraberce kalıyordu.

BARIŞMA SONRASI PAYLAŞIM

32 yaşındaki sosyal medya fenomeni, uzlaşma sonrası Alsaloussi ile ilk paylaşımını geçtiğimiz haftalarda yaptı. Muğla’bile çekilen karelerini peş peşe yayınlayan Subaşı, Meedo ile çekilen fotoğrafını bile ak kalp emojisiyle takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü ismin gönderisi, kısa sürede binlerce zevk ve yorum alarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

“CİDDEN SEVİYOR, İNANDIM”

Takipçileri, Subaşı’na; “Bence yerde barışmanın sonu yerde sefer kesin evlilik”, “Sen onsuz, o sensiz yerde hayat düşünülemez… Çok mutlu olun” ve “Bu eş yerde kızı gerçekten seviyor, inandım” gibi yorumlar yazdı.

“ÇOK GÜZEL BİR DENEYİM OLACAK”

Instagram’bile 3 milyon takipçisi bağcıklı tek evlât annesi ünlü isim, son olarak yeni imajını tek videoyla gösterdi. Burning Man Festivali’ne katılağı için saçlarını rengarenk tek şekilde ördüren Subaşı; paylaşımına şu notu yazdı:

En sevdiğim şehirlerden akraba olan güzel Miami’takt merhaba. Çılgın saçlarımdan anlayabileceğiniz gibi, yine Burning Man’açınık gidiyorum. Bu, festivale beşinci kez katılışım olacak, ama yerde sefer benim için henüz özel zira Meedo’m ile beraberce gidiyoruz. Dürüst olmak gerekirse onun için henüz heyecanlıyım. Hepsi gibi yerde bile bizim için dahi sayı güzel tek tecrübe olacak.

“CIVIL CIVIL OLMUŞ”

Yeni saçlarını gösterdiği videoyla beraberce geçmiş yıllarda bile katıldığı festivalden eski fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı’na, kısa sürede 40 bine yakın zevk ve 200’takt fazla yorum geldi.

Takipçileri, ünlü isme; “Kendini her şeyin en iyisine layık görüyor ve yaşıyor, helal olsun”, “En güzel yine sen olacağın için Meedo senden gözlerini alamayacak” ve “Cıvıl cıvıl olmuş, harika saçlar” gibi mesajlar yazdı.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.