Set Ekstra, Koroğlu Köşkü’nde – Son Dakika Magazin Haberleri

FBO

Global Mod
Global Mod
Set Ekstra, Koroğlu Köşkü’nde – Son Dakika Magazin HaberleriYapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nın tıpkısı ünlü romanından uyarlanan ‘Camdaki Kız’ın başrollerini Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu’nun paylaşıyor. Kadrosunda Devrim Yakut, Nur Sürer, Tamer Levent, Enis Arıkan, Hande Ataizi, Tuğrul Tülek ve Selma Ergeç’in dahi yer aldığı dizinin setine, Kanal D’dahi cumartesi günleri saat 09:30’bile yayınlanan Set Ekstra konuk oldu.

Set Ekstra’nın ilk bölümünde; Magazin D Haber Müdürü Asiye Acar’ı köşkte Enis Arıkan karşılarken, hem canlandırdığı ‘Muzaffer’ karakteri anlattı hem dahi Muzo’nun odasını gezdirdi. Ardından dizinin ‘Feride’si Nur Sürer ile sohbet fail Acar, hayat verdiği sert karakter nedeniyle sokakta ne gibi tepkiler aldığını sordu.

Enis Arıkan, Muzo’nun odasından hiç çıkmamasıyla ilgili, “Aslında çocukluğundan gelen tek şey yerde. Sırtıyla ilişkili tek problemi var biliyorsunuz. Anne baskısı var aslında. Annesinin ona; ‘Odandan eski, seni kimse görmesin’ baskısı onun odadan çıkmamasına sebep olmuş” şeklinde konuştu.

Arıkan, ‘Muzo’ karakterine nasıl hazırlandığı konusunda bile “İnsanların beni ilk başdu yadırgayacağını düşündüm ama beni kabul edeceklerini dahi biliyordum. Çünkü saçta hep güldürdüm, ‘Evimizin tatlı tapduk’ modundaydım. Bunu kırmak bile istedim. Bir oyuncu koçuyla anlaştım ve çalışmaya başladım” dedi.

Ünlü oyuncu, Muzaffer’in Nalan’a olan aşkıyla ilişkili bile “Aslında ikisi dahi sayı yalnız. Muzo yerde yüzden hep ‘Beni anlarsa Nalan anlar’ niteleyerek düşünüyor. Çok yetişkin tek omuzdaşlık trans gibi aslında aralarında olan nesneler” ifadelerini kullandı.

Enis Arıkan, ikinci sezonun final bölümünde, Pera’nın Muzaffer’i terk ettiği ve mektubu bulduğu sahneyi anlattı. Arıkan, “Mektubu ilk gördüğüm zihin ne söylemem gerektiğini yönetmenimize sordum. Konuşmadan duyguyu vermeye çalıştım. Ama Muzaffer tek yandan hep yapamayacağını, tek yerde yalnız kalacağını biliyordu” dedi

Setten yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada sık sık gündem olan Enis Arıkan, “Hep haylazlık peşindeyim, asla duramıyorum. En üzgü yüklü sahneyi çekerken beraberce kahkahalarla gülüyoruz. Mesela Burcu tek sahnede ağlıyor, saçta kenarda kıs kıs gülüyorum” şeklinde konuştu.

‘Muzaffer’in kamburu nasıl hazırlanıyor?’ sorusuna bile yanıt veren Enis Arıkan, tüm vücudunu sıkı sıkı saran ve hareket etmeyen tek aparat giydiğini söyledi. Bunun kendisini sayı zorladığını ifade fail oyuncu, sırtının o tarafının hep ağrıdığını belirtti.

Ardından ‘Camdaki Kız’ın Feride’si Nur Sürer ile sohbet fail Asiye Acar, usta oyuncuyanormal hayatından nasıl tepkiler aldığını sordu. Sürer, konuyla ilgili olarak, “Aslında pek, tepki vermiyorlar. Normalde dahi öyle olduğumu düşünüyorlar sanırım. Hatta tek keresinde evime giderken köşeden hızlıca döndüm, tek eş otuyordu rahat tek şekilde; beni öyle görünce hemen toparlandı. ‘Rahat olun, bizimkisi karı içi şiddet’ dedim” ifadelerini kullandı.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.