Sarah Knappik, Legends Jungle Camp'ta: “Huzurumu bulmak istiyorum”

humhum

Global Mod
Global Mod
Sarah Knappik Efsaneler Orman Kampında
“Huzurumu bulmak istiyorum”

13 yıl sonra Sarah Knappik, “Ben Bir Ünlüyüm – Orman Efsanelerinin Hesaplaşması”nda ikinci şansını denemek istiyor.

© RTL / Stefan Gregorowius

Sarah Knappik, Legends Jungle Camp'a katılıyor. 2011'deki ilk katılımında yaşadığı olumsuz deneyimleri geride bırakmak istiyor.

Sarah “Dingens” Knappik (37) geri döndü – ve bu sefer her şeyi daha iyi yapmak istiyor. Diğer on iki eski adayla birlikte, Ağustos ayında orman kampına geri dönecek. 2011'deki ilk katılımı iyi sonuçlanmadı: eski “GNTM” adayı, birkaç aday ormanda kalırsa hemen çekilmekle tehdit ettikten sonra kamptan az çok gönüllü olarak ayrıldı.

“Değiştim”

Sarah Knappik, 16 Ağustos'ta (RTL+'da 15 Ağustos'tan itibaren) yayınlanan “I'm a Star – Showdown of the Jungle Legends” programında nihayet nelerden yapıldığını kanıtlamak istiyor. RTL, 37 yaşındaki oyuncunun bir basın bülteninde “Görevim, o zamanlar ormanda kaybolan küçük Sarah'ı tekrar dışarı çıkarmak,” dediğini aktardı.

Son 13 yılda model “değişti”, ancak orman kampını kazanma motivasyonu azalmadı. “Huzurumu bulmak ve kendime meydan okumak istiyorum,” diye vurguluyor Knappik.

Altı başarısız sınav

Sarah Knappik, beşinci sezondaki adayların en sevilmeyen ismi oldu – hem kampta hem de kamp dışında. İzleyiciler onu orman testlerine toplam altı kez oyladı ve endişeli “Sarah K.” defalarca eli boş dönmek zorunda kaldı. Bir testi tamamen reddetti ve bir diğerini terk etti. Bu, oda arkadaşlarını pek de hevesli yapmadı. Görevleri raporlama şekli gerisini halletti.

Mathieu Carrière'i diz çöktürdü

Knappik sonunda kamp arkadaşı Jay Khan'ın (42) kendisiyle bir aşk ilişkisini taklit etmeye çalıştığını ve bu nedenle Indira Weis (44) ile ilişki yaşamaya başladığını iddia ettiğinde, meslektaşları artık dayanamamıştı. Mathieu Carrière (73) dizlerinin üstünde kampı terk etmesi için yalvardı. Oyuncu bu isteğinde yalnız değildi çünkü diğer dört adayla birlikte kısa bir süre sonra prodüksiyona bir ültimatom verdi: ya Sarah Knappik kampı terk edecek ya da beşi de gönüllü olarak ayrılacak.

Bu baskı sonunda o zamanlar 24 yaşında olan genç için dayanılmaz hale geldi. “Ben bir ünlüyüm – beni buradan çıkarın!” cümlesiyle kendini bu çıkmazdan kurtardı. Bu, Sarah Knappik'i on bir kişiden sekizinci sıraya koydu. Taç, sonunda tüm skandal boyunca nispeten diplomatik davranan Peer Kusmagk (49) tarafından güvence altına alındı.

SpotOnNews

#Konular