Rıza Baba’dan Ayla’ya büyük jest!

FBO

Global Mod
Global Mod
Rıza Baba’dan Ayla’ya büyük jest!Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Geçen bölümde tek tekne yüzünde araları bozulan Ayla ve Rıza Baba mahkemenin yolunu tutuyor. Rıza Baba yaptığı konuşmayla seyirciyi duygulandırıyor. 633. bölümde Rıza’nın tekne alacağım niteleyerek tutturmasıyla Ayla ve Rıza’nın evlilikleri çatırdamaya başladı. Rıza tekneyi alınca Ayla’bile vakit kaybetmeden kadı davasını açtı. Boşanmalarını istemeyen Pınar, Rıza ve Ayla’nın barışması için sayı kişiden yardım istedi. Barıştırmak için çaba sarf fail herkesin emekleri ise boşa gitti. Mahkeme günü geldi çattı. Ayla, Rıza ve Pınar mahkeme salonuna girdi. Hakim davayı başlattı. Ayla ve avukatı kendini savunurken sıra Rıza’ya geldi. Avukat tutmayan Rıza öyle tek konuşma yaptı ki, seyirciler gözyaşlarına hakim olamadı.

RIZA BABA AYLA’NIN GÖNLÜNÜ MAHKEMEDE ALIYOR

Hakim konuşma sırasını ilk olarak Ayla’ya verdi. Aşık olduğu Rıza’yı göremediğini ve sayı değiştiğini söyleyen Ayla sözlerini bitirince, Hakim konuşma sırasını Rıza’ya verdi. Ayla’nın söyledikleri karşısında şaşkınlık yaşayan Rıza “Ayla tarafıma kızgın ve şikayetçiyse yerde durup dururken olmamıştır. Hatalar yapmışızdır. Yıllardır sırt sırta, omuz omuza yürüdük. Konu buralara gelmemeliydi. Ben henüz şimdiden burada olmaktan pişmanım. Bir gün yerde mütalâa olacaksa saçta böyle olmasını hiç istememiştim. Ölüm ayırır sanmıştım. Önümüzde son 100 metrelik yol kalmış. Ayla Hanım ne isterse onu yapın hakim hanım” dedi. Duydukları karşısında şok olan Ayla “Ne yapıyorsun sen Rıza! Acı mı çekelim? “deyip hakime döndü “Bize biraz müsaade fiyat misiniz?” diye hakimden izin örtmek isteyen Ayla “Bana bunları evde söyleseydin yerde noktaya gelmezdik” diye Rıza’ya tepki gösterdi. Neye uğradığını şaşıran Rıza, olayı anlamak için Ayla’ya bakarken Ayla ise hakime” Boşanma falan yok tığ vazgeçtik. Buraya geldik niteleyerek illa boşanacak değiliz ya” dedi.

BARIŞMAK AYLA VE RIZA BABA’YA YARADI

Barıştıktan sonra evlerine geçen Ayla, Rıza’ya sevdiği yemeklerden yapıp muhabbet etmeye başladı ve “Eee ne yaptın tekne işini” diye kavgalarına sebep olan konuya girdi. Rıza ise “Gerçekten girmek istiyor musun yerde konuya” diye gülmeye başladı. Rıza’yla barışmanın sevincini yaşayan Ayla ise “Girelim girelim” niteleyerek tepki verdi. Araları düzelince teknesini ailesine göstermek için sahile götüren Rıza Baba, Ayla’ya hayatının sürprizini yaptı. Teknenin gıyaben gören Ayla sevinçten havalara uçtu.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.