Ringo Starr: Eşlik olmadan sahneye çıkılamaz

humhum

Global Mod
Global Mod
Ringo Starr
Eşliksiz sahne performansı yok

Mevcut bağlantıyı kopyala

Ringo Starr, All-Starr Grubunu takdir ediyor. Konserlerde tek başına değil, “münhasıran” bir grubun parçası olarak sahne almak istiyor.

Ringo Starr (84) sahnede birlikte olmayı seviyor. Beatles yıldızının bir röportajda The Times'a söylediği gibi tek başına turneye çıkmayı hayal edemiyordu. Starr, “Ben sadece bir grupta yer almak istiyorum” diye açıkladı ve hemen bir sebep verdi. Müzisyen, “Dışarı çıkıp sadece bir bateri seti ile 'Dün'ü çalamazsınız” diye vurguladı.

Beatles yıldızı sahnede asla yalnız değil

Beatles olmasa bile Starr tek başına değil. 1980'lerden bu yana All-Starr Band, değişen kadroyla turnelerinde ona eşlik ediyor. Toto gitaristi Steve Lukather (67) ve Men at Work şarkıcısı Colin Hay (71) şu anda gösterilerinde onu destekliyor.

Starr, Aralık 2024'te açıkladığı gibi, bu yılın haziran ayında yine onlarla ABD'de bazı konserler verecek. “Canlı çalmayı kesinlikle seviyorum ve bu grubu seviyorum. Bu adamlarla çalmak o kadar harikaydı ki, sadece bunu yapmak istiyorum.” Bu kadroyu koruyun ve bu yüzden All Starrs'ı bir süredir değiştirmedim” diyerek grup yapısından memnundu.

Ringo Starr sesini beğenmedi

Müzisyen daha geçen Cuma (10 Ocak) yeni bir albüm çıkardı. Her zamanki gibi Starr, “Look Up”ta sadece davulcu olarak değil aynı zamanda şarkıcı olarak da duyulabiliyor. Ancak şarkıcı, “The Times” ile yaptığı röportajda Jerry Lee Lewis'e (1935-2022) atıfta bulunarak, farklı bir sese sahip olmayı dilediğini açıkladı. Eski grup arkadaşları John Lennon (1940-1980) ve Paul McCartney'i övdü: “Yani, bir melodiyi anahtarımda olduğu sürece tutabilirim. Ve Beatles'ta bu işe yaradı çünkü John ve Paul harika şarkı yazarlarıydı.” 82).

Geçtiğimiz günlerde McCartney ile sahnede buluşmasını kutladı. Basında çıkan haberlere göre, eski Beatles basçısının “Got Back” turnesinin son konserinde Starr, “Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band” ve “Helter Skelter” davullarının başına oturdu. En son 2019'da başka bir McCartney turnesinde birlikte performans sergilediler.

SpotOnHaberler