Renata Lusin ve Marc Eggers: “Hadi Dans” -Aus “Dar Seyahat”

humhum

Global Mod
Global Mod
Renata Lusin ve Marc Eggers
“Hadi dans edelim” -aus sonra “açık yolculuk”

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Marc Eggers ve Renata Lusin, “Çok Güzel Danslar” ın ardından “Let's Dans” ı terk ettiler. Ne diyosun …

Şarkıcı Marc Eggers (38) ve profesyonel dansçı Renata Lusin (37) Cuma günü “Let's Dance” parkörü yarışmasında bir arada durdu. Popüler RTL şovunun (ayrıca RTL +'da) bittikten sonra, her ikisi de konuştu. Güzel olsa bile, Egger'in vedası çok üzülmüyor.

Marc Eggers için “En Büyük Deneyimlerden biri”

Sadece üç saat uyku ile Eggers, gösterildikten kısa bir süre sonra 5 Nisan'da hayranlarına rapor veriyor. “Ne yazık ki, maalesef, Renata ve ben dün elendi,” diyor Instagram hikayelerinde. Ancak bu noktada, “gönülden” destek ve “yapmama izin verilen bu açık yolculuk” için teşekkür etmek istedi. “En büyük deneyimlerden biriydi. Sadece güzeldi.” Teşekkürleri de dans partnerine, diğer ünlülere ve dansçılara ve perde arkasındaki tüm insanlara gidiyor.

“Çok güzel danslar” ve Renata Lusin ile Eggers'ı “unutulmaz anlar” yarattım. “Bu zamanı asla gerçekten unutmaz”. Eggers şovun üzerinde acı olmadan geriye bakıyor. “Bazen hayatta” diyor. “Ben her zaman iyiyi alman önemli olduğunu düşünüyorum […]O zaman ileriye bak ve sadece mutlu. “Şarkıcı için, elbette dans etmeyi sevmiş olsa bile, şimdi doğrudan Mallorca'ya gidiyor.

Lusin, Instagram hesabında yayınlanan ve Eggers tarafında gösterdiği bir hikayede “Bu son derece beklenmedik” diyor. “Ne yazık ki, bugün bizim için yeterli değildi! Çok, çok utanç verici,” diye yazıyor da ikisinin bir selfie için. “Elimizden gelenin en iyisini yaptık.” Dans partnerine ve ekibine teşekkür eder: “İki yıl sonra, 'Let's Dans' parkında durmak ve gülümsemeni yüzünüze koymak benim için bir rüyaydı!” Hayal kırıklığına rağmen, yardım edemez ama küçük bir şaka yapamaz: “Ve muhtemelen Megapark'ta Megapark'ta Discofox'u sahnede dans etmeliyiz.” Lusin için şimdi “aileme geri dönüyor”.

Spotonnews