Prens Harry ve Düşes Meghan: Onlar hakkında bir “South Park” bölümü var mı?

humhum

Global Mod
Global Mod
Prens Harry ve Düşes Meghan
Bir “South Park” bölümü onun hakkında mı?

Görünüşe göre “South Park” Prens Harry ve Düşes Meghan’ı etkiliyor.

© imago/APress

Prens Harry ve Düşes Meghan, South Park’ta konuk oyuncu olacak mı? En azından yeni bölüm fragmanı bunu gösteriyor.

Animasyon dizisi “South Park” görünüşe göre Prens Harry (38) ve Düşes Meghan’ı (41) hedefliyor. En azından yeni bölüm fragmanı bunu gösteriyor. “A Stupid Prince and His Stupid Wife” (Aptal Bir Prens ve Aptal Karısı) adlı 16 saniyelik klipte Kyle karakterinin “Bu beni gerçekten deli ediyor. Onları duymaktan bıktım ama onlardan uzaklaşamıyorum. Onlar yüzümün her yerindeler.” Arkadaşı Stan cevap verdi: “Bak Kyle, aptal bir prens ve onun aptal karısı umurumuzda değil.”

Bölüm başlığı Harry ve Meghan’ı ima ediyor

Bölümün adı olan “The World Privacy Tour”, bir yandan mahremiyetleri için dava açarken diğer yandan röportajlar, Netflix belgeselleri ve anılarla her zaman tanıtım arayan Sussexes’e açık bir göndermedir. Bölüm, 15 Şubat Çarşamba akşamı ABD’de izlenebilecek ve Almanya televizyon prömiyeri 19 Şubat Pazar günü “Comedy Central”da yapılacak.

Trey Parker ve Matt Stone tarafından yazılan “South Park”, Alec Baldwin’den Oprah Winfrey’e, Paris Hilton’dan Will Smith’e kadar ünlüleri tutarlı bir şekilde hedeflemesiyle tanınır. Eric, Kenny, Kyle, Stan ve Co. karakterlerinin konu edildiği kışkırtıcı komedi dizisi 1997’den beri yayınlanıyor ve şu anda 26. sezonunda.

SpotOnNews

#Konular