Prens Harry TV terapi seansında: Dört teşhis ve Meghan ile bir kriz

humhum

Global Mod
Global Mod
Yeni televizyon röportajı
Prens Harry televizyonda bir travma uzmanına güvenir ve dört teşhis alır

Düşes Meghan ve Prens Harry 2018’den beri evliler.

© imago/APress

Bir tür TV terapi seansında Prens Harry, Dr. Gabor Maté ile özünü keşfeder ve dört teşhis alır. Ayrıca Düşes Meghan ile şiddetli bir tartışmadan bahsediyor. “Onu kaybetmekten” korkuyordu.

Prens Harry, travma uzmanı Dr. Met Gabor Maté ile konuşmayı kabul etti. 90 dakikalık Vimeo canlı yayınında kraliyet, diğer şeylerin yanı sıra karısıyla yaşadığı bir anlaşmazlığı anlatıyor. O sırada Düşes Meghan, onu terk etmekle tehdit etti. Prens “PageSix” “Ona gerçekten ihtiyacım vardı” diyor. “O dürtmeye” ve “onu kaybetme” düşüncesine ihtiyacım vardı.

Otobiyografisi “Yedek”te (orijinal başlık: “Yedek”) anlaşmazlık hakkında daha fazla ayrıntıya giriyor. Karısıyla yaptığı bir konuşma “beklenmedik bir hal aldığında” “çıldırdığını” yazıyor. Düşes Meghan’a o kadar “sertçe” hitap etti ki “odadaki her şey durdu”. Düşes Meghan daha sonra ona “kendisiyle bu şekilde konuşulmaya asla müsamaha göstermeyeceğini” bildirdi.

“Böyle biriyle konuşmayı” nereden öğrendiğini sorduğu söyleniyor. Prens Harry soruyu “bir aha anı” olarak tanımlıyor. Ona “yetiştirilme tarzımızın bir ürünü olduğumuz” anlayışını verdi. “Karım beni kurtardı” diyen prens, “Bu dünyada sıkışıp kaldım ve o başka bir dünyadan geldi ve kendimi kurtarmama yardım etti” diyor. Düşes Meghan ona değişmenin mümkün olduğunu gösterdi. O, bana verebildiği bilgelik ve özgürlük için “sonsuz minnettar” olduğu “olağanüstü bir varlıktı”.

yedek kitap

röportaj

Harry’nin anıları

Medya avukatları, Harry’nin açıklama kitabı hakkında: “Eğer paramparçalarsa, bu kamu yararınadır”

01/29/2023

Prens Harry hala çocukluğunun acısını çekiyor: “12 yaşımdan beri sadece şok halinde değildim, aynı zamanda savaş ya da kaç modundaydım” dedi prens. Ancak artık düzenli olarak terapiye gidiyor: “Uzun süre terapiye gidersem annemden bana kalan her şeyi kaybedeceğimi düşündüm. Onun benim mutlu olmamı isteyeceğini fark etmenin üzüntü olduğunu düşündüm.” Yine de Dr. Gabor Maté, Prens Harry’nin televizyondaki itiraflarından sonra dört teşhis koydu: Harry görünüşe göre ADD (dikkat eksikliği sendromu), TSSB (travma sonrası stres bozukluğu) ve kalıcı anksiyete bozuklukları ve depresyondan muzdarip.

Psychedelics Üzerine Prens Harry: ‘Hayatımın Temel Parçası’

Geçmişte, Prens Harry genellikle duygularını bastırırdı. Bununla başa çıkmada, karısının yanı sıra psychedelics’in de önemli bir rol oynadığını, Dr. Mate ile yaptığı bir röportajda kraliyetin ona “rahatlama, rahatlama, rahatlık” ve “hafiflik” hissi vereceklerini ortaya koyuyor. Prens Harry, “Bunu bir hobi olarak yapmaya başladım ve sonra bunun benim için ne kadar iyi olduğunu anladım” dedi. Bir adım daha ileri gidiyor: “Hayatımın beni değiştiren ve geçmişin travması ve acısıyla başa çıkmama yardımcı olan temel parçalarından biri olduklarını söyleyebilirim. Bastırdıklarımızın çoğunu ortaya çıkarıyorlar.” Prens Harry kitabında uyuşturucu kullanımına da değiniyor.

Prens Harry ve Düşes Meghan, Frogmore Kulübesinden taşınmaya hazırlanıyor

Prens Harry’nin ifşaatları medyanın büyük ilgisini çekerken, kraliyet ailesi bu konuda “eğlenmekten” başka bir şey değil. “Güneş” e göre, Kral Charles III. “Rezerv” yayınlandıktan kısa bir süre sonra Prens Harry ve Düşes Meghan’ın İngiltere’deki evlerinden taşınmalarını talep etme kararı aldı. 1 Mart’ta bir sözcü, “Sussex Dükü ve Düşesi’nden Frogmore Cottage’daki evlerini boşaltmalarının istendiğini” doğruladı. İlgili açıklama, çiftin yakın arkadaşı olarak kabul edilen Kraliyet uzmanı Omid Scobie tarafından yapıldı.

ckl
SpotOnNews

#Konular