Popüler hit program “Sizin için Müzik”: Uta Bresan gösterinin sonunu duyurdu

humhum

Global Mod
Global Mod
Popüler hit program “Sizin İçin Müzik”
Uta Bresan gösterinin sonunu duyurdu

Mevcut bağlantıyı kopyala

MDR, 29 yılın ardından popüler hit program “Music for You”yu iptal etti. Moderatör Uta Bresan acı haberi duyurdu.

Başarılı bir kurum tarih oldu. En son Uta Bresan'ın (59) ev sahipliği yaptığı popüler MDR programı “Sizin için Müzik”in yeni baskısı olmayacak. Carmen Nebel'in (68) halefi olarak 2004 yılından bu yana “Sizin İçin Müzik”i yöneten Bresan, bu yılın Ocak ayında 20. yılını büyük bir gösteriyle kutladı. Ancak Bresan'ın geçtiğimiz günlerde Instagram'da duyurduğu gibi, bu sürüm şimdilik hit gösterinin sonuncusu olarak kalacak.

“Music for You”nun artık yeni bölümü yok

Bresan, sosyal ağdaki duygusal paylaşımına şöyle başladı: “Ocak ayındaki yıldönümü şovumuz 'Sizin İçin Müzik'ten sonra bana defalarca yeni bölümün ne zaman geleceği soruldu. Ne yazık ki ben de bilmiyordum.” Ardından belirleyici sözler: “Birkaç gün önce öğrendim. MDR yeni bölüm üretmemeye karar verdi.”

Sunucu daha sonra “kalbimde sonsuza kadar taşıyacağım çok sayıda güzel anı” hatırlıyor. 59 yaşındaki sanatçı, “Sizin İçin Müzik”le geçirdiği 20 yıl için “inanılmaz derecede minnettar” ve şunu belirtiyor: “Ama söylendiği gibi, bir yolculuk sona erdiğinde, bir sonrakini sabırsızlıkla beklersiniz!” “Gelecek her şeyi! Bir sürü plan var!”'ı sabırsızlıkla bekliyor.

“Sizin İçin Müzik” ilk kez 1995 yılında MDR'de yayınlandı ve yıllar içinde 100'den fazla kez yayınlandı. 19 Ocak'taki yıldönümü gösterisine Eloy de Jong (51), Linda Feller (58), Olaf Berger (60), Kristina Vogel (34), Ireen Sheer (75) ve Andreas Knopf konuk oldu.

SpotOnHaberler