Pınar Altuğ: Oturduğumuz yer kalabalıklaşıyor diye mutsuzuz!

FBO

Global Mod
Global Mod
Pınar Altuğ: Oturduğumuz yer kalabalıklaşıyor diye mutsuzuz!Kendisinden 9 yaş küçük oyuncu Yağmur Atacan ile 2008 yılında nikah masasına oturan Pınar Altuğ, 2009’bile kızı Su’yu kucağına alarak ilk kez ana olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Geçtiğimiz aylarda “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programına konuk olan güzel oyuncu, mutlu evliliği ile ilişkili konuşmuştu. 47 yaşındaki Altuğ, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu sevi birilerine gösteri olsun ya bile birilerine tek şeyi kanıtlama kafasıyla başlamadı. Birbirimizi tanıdık, beraberce vakit geçirmekten keyif aldık, o arada birbirimizi sevdik intihal olduk, evlenip tek karı kurma kararı aldık. Buralara kadar geldik. Çok şanslıyız ki yerde evlilik güzel tek kız tapduk ile taçlandı. Su plâstik oldu tek genç kız. Yağmur’la beraberce olmaktan ve ortak tek hayat sürmekten sayı mutluyuz.

Pınar Altuğ, “Evimizin içinde tığ ünlü değiliz, ana koruyucu ve evlât olarak tek nüve aileyiz. Birbirimize saygımız ve tanıdığımız alanlar var. Ben hep söylüyorum; ‘adamın benimle geçinmeye gönlü var’. Benim dahi onunla geçinmeye gönlüm var tabi. Hiçbirimiz 4 kıta değiliz. İkili ilişkiyi sürdürmek istiyorsan ve geçinmeye gönlün varsa bazen şeyleri tolere edebiliyorsun. Hiç geçinmeye gönlün yoksa ‘Neden gözünün üstünde kaşın var’ diye, sorun çıkarıyorsun. Bizim sayı ortak noktamız bile var. Doğayı seviyoruz, denizi seviyoruz, deneyimlere açığız. İkimiz dahi birbirimizin fikirlerine saygılıyız. Fikirlerimizi kestirip atmıyoruz. Dolayısıyla evde sürekli yeni deneyimler için yeni fikirler ortaya çıkıyor” şeklinde konuşmuştu.

Güzel oyuncu, son olarak 1.6 milyon takipçisi bağcıklı Instagram hesabından 2009 yılına ilgili, köpeğiyle çekilen tek fotoğrafını; “Su yeni doğmuştu. canım Moet yanımda, Su arabasında… Hatırladın mı kocam?” notuyla, eşi Yağmur Atacan’ı bile etiketleyerek paylaştı.

Bir takipçisi, ailesiyle beraberce İstanbul’un merkezinden uzaklaşan ve sık sık kamp yaparak henüz izole tek hayat yaşadığı bilindik Altuğ’a; “Henüz Bebek’te otururken… İstanbul’un en güzel semtlerinden Bebek’te imik manzaralı evden çıkıp Riva’bile izole tek siteye yerleştiniz. Eski semtinizi, evinizi özlüyor musunuz, arıyor musunuz hiç? Yoksa Riva bile Bebek gibi mutlu etti mi sizi?” niteleyerek yazdı.

Bu soruya kayıtsız kalamayan ünlü isim ise şu cevabı verdi:

Hiç ama hiç özlemiyorum. Aksine şimdi bura beraberce kalabalıklaşıyor niteleyerek mutsuzuz, iş hayatımız yeteri kadar kalabalık bile evimiz uzakta iyi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.