Pietro Lombardi: “DSDS” geleceğiyle ilgili kafa karışıklığı

humhum

Global Mod
Global Mod
Pietro Lombardi
“DSDS” geleceği hakkında kafa karışıklığı

Mevcut bağlantıyı kopyala

Pietro Lombardi, “DSDS” geleceğine ilişkin şaşırtıcı bir açıklama yaptı. O, “hiçbir zaman dışarı atılmadı.”

Pietro Lombardi (32) ve “Almanya süperstarı arıyor” söz konusu olduğunda son söz henüz söylenmiş gibi görünmüyor. Önceki jüri üyesi, 18 Kasım Pazar akşamına ait Instagram hikayesinde birdenbire, oyuncu seçimi şovunun bir parçası olmaya devam edip etmeyeceğinin hala belirsiz olduğunu söyledi. Ekim ayının başında Lombardi ile nişanlısı Laura Maria Rypa (28) arasındaki hararetli tartışmanın öğrenilmesinin ardından “Bild” gazetesi, gelecek sezon onun yerine rapçi Bushido'nun (46) geçeceğini bildirdi.

Pietro Lombardi sınır dışı edilmeyi reddetti

Bir takipçisi tarafından gerçekten atılıp atılmadığı sorulduğunda Pietro Lombardi şöyle açıklıyor: “'DSDS' finalinde, RTL baş departmanı bana geldi ve bana çok açık bir şekilde senin atılmadığını söyledi.” Lombardi, aksi takdirde kesinlikle önceden sansürleneceğini düşünüyor ve şunu vurguluyor: “Beni dışarı atmanız için bir neden yok.” Patronlar ona “yeni sezonu ve yeni jüriyi düşüneceklerini” söylediler.

Belli ki bundan sonra ne olacağını bilmiyor: “Belki ben de orada olurum, bilmiyorum.” Ancak jüri koltuğuna artık oturmazsa kişisel olarak kendisi için “dünyanın sonu gelmeyecek”. Her ne kadar “DSDS”yi sevse de şu da geçerli: “Bir kapı kapanır, diğeri açılır.” Her halükarda şunu vurgulamak onun için önemli: “Hiçbir zaman okuldan atılmadım, bu tamamen bir yalan.”

Dieter Bohlen'la stres yok

Baş jüri üyesi ve yakın arkadaşı Dieter Bohlen (70) ile de “her şey yolunda”. “Jüri işinden çok daha fazla ortak noktamız var.” Finalde birbirlerine biraz kızdılar ama bu tamamen normaldi. “Dier'in asla benim yerime geçmeyeceğini biliyorum. En azından tek başına.”

“DSDS” finalinden bir gün önce, Lombardi'nin resmi Instagram hesabındaki bir Haber açıklamasında gelecekte artık jüri masasında oturmayacağını doğruladığı söyleniyor. İçinde teşekkür etmek istediğini vurguladı. “Harika bir yolculuk için teşekkür ederim. 'DSDS' benim için aile gibiydi. 'DSDS' açıkçası hiçbir zaman sadece bir iş olmadı. Bunu kalbimle ve ruhumla yaptım, her zaman sadık kaldım. Bu yüzden bu benim görevim ve yapıyorum. yürekten – RTL'ye teşekkür ederim, 'DSDS'ye teşekkür ederim, ayrıca Dieter'e de teşekkür ederim çünkü bunun bir parçası olmaktan gurur duydum.”

Ancak işlerin gidişatından pek memnun değil ve açıkça şunu söylüyor: “Beni hayal kırıklığına uğratan şey o an bana gösterilen muamele. Farklı olmasını dilerdim. Ama bunu da kabul edeceğim. Ailem asla kötü hissetmezsin. Bu yüzden her şey yolunda.” Şimdi, tüm bu ileri geri hareketlerden sonra görünüşe göre bir geri dönüş hayal bile edebiliyor.

SpotOnHaberler