Pete Townshend yayınlıyor: ama davulcu Zak Starkey için Yok

humhum

Global Mod
Global Mod
Pete Townshend, açıklamayı yayınladı
Ama davulcu Zak Starkey için Yok

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Davulcu Zak Starkey'in ayrılmasından sadece birkaç gün sonra kararı kim geri çekti.

İngiliz rock efsanesinde ani dönüş The Who: Guitarist Pete Townshend (79) şaşırtıcı bir şekilde davulcu Zak Starkey'in (59) grubu terk etmek zorunda olmadığını açıkladı. Sadece birkaç gün önce, bu neredeyse 30 yıldır grubun bir parçası olan 59 yaşındaki davulcu için halka açılmıştı.

“Haberler Flash! Zak'a geri dön!”, Townshend başlangıçta Instagram hesabında duyurdu. 78 yaşındaki gitarist, “Zak'ın DSÖ'den çekilmesi istenmiyor. Açıklığa kavuşturulması gereken her tarafta kişisel ve özel olarak bazı iletişim sorunları vardı ve bunlar şimdi başarıyla tartışıldı.”

Bunu grubun web sitesinde ayrıntılı bir açıklama izledi: “Roger ve ben Zak'ın orkestral olmayan dizilimizi karşılamak için son gelişmiş davul stilini sıkılaştırmasını istiyoruz ve isteyerek onayladı.” Kendisi iddia edilenlerin iddia ettiği iddia edilen “karışıklığın bir kısmı” sorumluluğunu üstleniyor.

Birkaç gün önce, bir grup sözcüsü, grubun “Kraliyet Albert Hall'daki bu şovlardan sonra kendisini Zak'tan ayırmak” için “ortak bir karar” verdiğini söyledi. Davulcu için “hayranlıktan başka bir şey yok” ve “ona geleceği için en iyisini diliyorum”. İngiliz “Daily Mirror”, Mart ayındaki şovlara göre Daltrey'in Teenage Cancer Trust'ın onuruna devam ederken, grupta yardım kuruluşu gerçekleşti. Buna göre, grup üyelerinin davuldaki görevlisi performansını eleştirdikleri söyleniyor.

Pete Townshend: “Sahnede Sorunlar”

Townshend, ifadesinde şöyle dedi: “Kraliyet Albert Hall'daki TCT şovlarımız benim için biraz zordu. Belki bir diz ameliyatından tamamen kurtulmak için yeterli olacağını düşündüm. Ses kontrolleri için yeterli zaman almadık. Ses, aşamanın ortasında çalışmak için her zaman en zor olan. iyimserlik ve ateş. “

Townshend,: “Roger'a gelince, hayranları, Zak'ı kim ve kimin her zaman desteklediği ile değiştirebileceği söylendiği söylenen muhteşem davulcu Scott Deurs ile yaklaşan solo şovlarını dört gözle bekleyebilirler.” Townshend, Scott'ta söylentiyi daha önce temizlemek zorunda olmadığı için özür dilemek istedi. “Bundan yaralandı. Ona bir içki verip ona sarılacağıma söz veriyorum.”

Zak Starkey, Beatles Drummer Ringo Starr'ın (84) oğludur ve kendisini onlarca yıl boyunca WHO'da bir fikstür olarak kurmuştur. 1996'dan beri grubun davullarında ve tabiri caizse, 1978'de ölen efsanevi Keith Moon'un (1946-1978) ayak izlerine girdi. İngiliz rock grubu 1964'ten beri var.

Spotonnews