Orman kampı 2025: Maurice Dziwak yakın zamana kadar annesiyle birlikte yaşıyordu

humhum

Global Mod
Global Mod
Orman kampı 2025
Yakın zamana kadar annesiyle yaşıyordu, şimdi Maurice Dziwak orman tacını istiyor

Mevcut bağlantıyı kopyala

Orman kampına taşınmadan kısa bir süre önce Maurice Dziwak ilk kez baba oldu. Kendini anne oğlu ilan eden bu adamın kampta her şeyden çok istediği bir şey var: Ulaşmak.

RTL formatının yeni sezonu “Ben Bir Yıldızım – Çıkarın Beni Buradan!” 24 Ocak'ta başlıyor. Gösteri Avustralya'daki efsanevi orman kampında geçiyor. RTL az çok önde gelen on iki katılımcıyı oraya getirdi. yıldız tüm adayları tanıtıyor. Burada: Maurice Dziwak.

Profil: Maurice Dziwak, realite yıldızı

Doğum günü: 21 Haziran 1998
İkamet yeri: Oberhausen
Medeni durum: Bekar
Bilinen: Gerçeklik Televizyonu

En büyük başarı

Dziwak'ın en büyük kişisel başarısı muhtemelen oğlunun orman kampının başlamasından kısa bir süre önce doğmasıydı. Reality yıldızının hâlâ dizide yer alacak olması eleştirilere neden oldu. Ormana katılım hiç şüphesiz Dziwak'ın bugüne kadarki en büyük profesyonel başarısıdır, çünkü o şimdiye kadar neredeyse yalnızca flört formatlarında yer aldı. “Yıldızların Yaz Evi”nde Dziwak özellikle eski kız arkadaşı Ricarda Raatz ile yaşadığı tartışmalardan dolayı dikkat çekiyordu. İkisi birbirleriyle iyi vakit geçiremedi. Hala annesiyle yaşadığı gerçeğiyle dalga geçmeye devam etti. Dziwak'ın yakın zamanda karşı çıktığı bir eleştiri. Instagram'da “Bir noktada annesiyle yeterince vakit geçiremediği için pişman olan bir oğul olmaktansa, anne oğlu olmayı tercih ederim” diye yazdı.

Eski eşler, realite oyuncuları ve yaşlanan spor yıldızları: 18. sezonun adayları

Birçok kişi onun yüzünü ve adını bilecek: Lilly Becker 18. orman kampı sezonunun kadrosuna ait. Hollandalı kadın, tenis efsanesi Boris Becker ile evliliğiyle manşetlere çıkmadan önce kariyerine model olarak başladı. Becker, “Geçen sene pek çok kişi adımı kötüye kullandı ve benim hakkımda konuştu. Bu beni içten içe yaraladı” diyor. Gücünü yeniden bulmak için gösteriye katıldı. Ve paraya ihtiyacı olduğu için. 48 yaşındaki oyuncu, “Ben 'Lilliefee' değilim. Her ay masraflarımı karşılamak zorundayım” diyor

© Boris Breuer / RTL

Daha

Geri

Daha öte

Neden orman kampına gidiyor?

Çoğu realite yıldızı için efsanevi şovda yer almak yalnızca para kazanmanın bir yolu değil, aynı zamanda erişimlerini artırmanın da bir yolu.

Diğer bilgiler

• Maurice ve ailesi büyük bir Schalke 04 hayranı
  • Kendine 'aslan' diyor

2025 orman kampına başka kim gidecek?

Bunlar “Ben Bir Ünlüyüm – Çıkarın Beni Buradan!” programının on iki katılımcısı:

• Edith Stehfest (30), şarkıcı
  • Yeliz Koç (31), realite efsanesi
  • Alessia Herren (23), realite TV yıldızı
  • Anna-Carina Woitschack (32), pop şarkıcısı
  • Sam Dylan (33), realite yıldızı
  • Timur Ülker (35), GZSZ'nin yıldızı
  • Nina Bott (47), oyuncu ve sunucu
  • Lilly Becker (48), model
  • Pierre Sanoussi-Bliss (62), aktör
  • Jörg Dahlmann (66), spor yorumcusu
  • Jürgen Hingsen (66), dekatlon efsanesi
Şeffaflık notu: Yıldız, Sağdan sola Almanya.

ls