Orman kampı 2024: Felix von Jascheroff hakkında bilmeniz gerekenler

humhum

Global Mod
Global Mod
Orman kampı 2024
Kargaşaya neden olabilir: Felix von Jascheroff hakkında bilmeniz gereken her şey

GZSZ oyuncusu Felix von Jascheroff ormana girmeye cesaret ediyor

20 yılı aşkın süredir “İyi Zamanlar, Kötü Zamanlar” dizisinde başrol oynuyor; Felix von Jascheroff orman kampında özel tarafını göstermek istiyor. Sözlerini küçümsemek istemediğini açıkladı. Aktör hakkında bilmeniz gereken her şey.

RTL formatının yeni sezonu “Ben Bir Yıldızım – Çıkarın Beni Buradan!” 19 Ocak'ta başlıyor. Gösteri bir kez daha Avustralya'da gerçekleşecek. RTL az çok önde gelen on iki katılımcıyı oraya getirdi. yıldız onları birer birer tanıtıyor. Bugün: Felix von Jascheroff.

Profil: Felix von Jascheroff, aktör

Doğum günü: 29 Ağustos 1982
İkamet yeri: Berlin
Medeni hal: Kız arkadaşı Sophie Winterberg ile yeni nişanlı, daha önce iki kez boşanmış, iki ilişkisinden iki çocuk
Tarafından bilinir: RTL akşam sabunu “İyi zamanlar, kötü zamanlar”

En büyük başarı

Felix von Jascheroff olmadan “iyi zamanlar, kötü zamanlar”ı hayal etmek aslında zor: 2001'den bu yana, henüz 19 yaşındayken, uzun süredir devam eden dizide John Bachmann rolünü üstleniyor. 2014'ten 2015'e kadar günlük programlara yalnızca ara verdi. Jascheroff aynı zamanda eğlence programlarına da sık sık konuk oluyor ve WOK Dünya Kupası'ndan “Grill den Henssler”e ve “Steppeing Out” dans gösterisine kadar her şeye katıldı. Orman denemelerinden korkmuyor: “Sümüksü şeyler yemek ve belirli sıvıları içmek zor ama yapılabilir.”

Neden orman kampına gidiyor?

Kesinlikle kazançlı ücret bunun bir nedeni olabilir. Belki de von Jascheroff, yıllar içinde birkaç çizikten zarar gören imajını da cilalamak istiyordur. 2011 yılında kendisi ve erkek kardeşi Berlin'deki havaalanında kavgaya karıştıktan sonra ağır bedensel zarardan dolayı mahkemeye çıkmak zorunda kaldı. Değişen partnerlerle olan aşk hayatı da defalarca manşetlere çıkıyor. Ormanda kargaşaya neden olabilir çünkü oyuncu sözlerini daha fazla uzatmak istemediğini zaten açıkladı: “Biri beni kızdırırsa, ona hemen söylerim. Ben son derece dürüstüm.”

RTL gösterisi

Dünya Kupası kahramanı, oyunculuk efsanesi ve yarış pilotu: Bu on iki kişi 2024'te orman kampına gidecek

Diğer bilgiler

• Von Jascheroff sadece bir aktör değil, aynı zamanda eğitimli bir dublör. Diğer şeylerin yanı sıra becerilerini “Cobra 11 için Alarm” dizisinde gösterdi.
  • Gösteri dünyasından bir aileden geliyor: Mickey Mouse'un sesini babası Mario verdi ve annesi Juana-Maria da “GZSZ” için kamera karşısına çıktı. Küçük kardeşi Constantin de oyuncu ve seslendirme sanatçısı olarak çalışıyor
  • Ormanda hayranlar bir süre John'suz idare etmek zorunda kalacak: dizide onun yokluğu bir geziyle açıklanıyor.

2024'te orman kampına başka kim gidecek?

Bunlar “Ben Bir Ünlüyüm – Çıkarın Beni Buradan!” programının on iki katılımcısı:

• Anya Elsner (20), model
  • Leyla Lahouar (27), Lisans adayı
  • Kim Virginia (28), realite yıldızı
  • Cora Schumacher (47), model ve yarış pilotu
  • Lucy Diakovska (47), pop yıldızı
  • Sarah Kern (55), tasarımcı
  • Twenty4Tim (23), etkileyici ve şarkıcı
  • Fabio Knez (30), realite yıldızı
  • Mike Heiter (31), realite yıldızı
  • David Odonkor (39), emekli milli oyuncu
  • Felix von Jascheroff (41), GZSZ yıldızı
  • Heinz Hoenig (72), aktör