Onur Seyit Yaran’dan samimi açıklamalar

FBO

Global Mod
Global Mod
Onur Seyit Yaran’dan samimi açıklamalarRol aldığı sıra hakkında konuşan Onur Seyit Yaran, “Dizi şahane gidiyor. Üçüncü sezondayız, reytinglerimiz dahi sayı güzel geliyor. Emeklerimizin başarımızın karşılığını aldığımız için mutluyuz” açıklamasını yaptı.

Yaran, gazete mensuplarının “Modellikten oyunculuğa geçmek sizin için zor oldu mu?” sorusuna, “Hiç zor olmadı. Oyunculuk eğitimlerini aldım. Ordan oraya geçiş gibi olmadı. Zaten hedefim oyunculuktu. Bir işe mesai harcadıktan sonra muvaffakiyetli olmamak mümkün olumsuzlama. Konsantrasyonumu ve emeğimi oraya harçadıktan sonra karşılığını alacağıma inanıyorum” yanıtını verdi.

İspanyolca terbiye aldığınıda söyleyen 27 yaşındaki oyuncu, “İspanyolca sevdiğim tek gönül. Çok güzel gidiyor, öğrenmeye sürme ediyorum. İnşallah tek gün İspanyol sinemasında bile olurum, orada ülkemizi en iyi şekilde temsil ederim. İspanyol sinemasını sayı seviyorum. Dilini dahi öğrenince içinde bulunabileceğime inandım. Umarım hayalim gerçekleşir” ifadelerini kullandı.

Hedeflerinden bahseden Onur Seyit Turan, “Kendi işimin başrolü olmak istiyorum. Hikayeyi müfit olarak tek film yapmak istiyorum. Başka birinin hikayesinde hikâye olmak istiyorum” dedi.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.