“Olay Mahalli: Sanrı”: Acımasız rehin alan kişiyi nasıl tanırsınız?

humhum

Global Mod
Global Mod
“Olay Mahalli: Sanrı”
Acımasız rehineciyi nereden tanıyorsun?

Mevcut bağlantıyı kopyala

“Tatort: Verdeldung”da rehin alan acımasız adam hedeflerine ulaşmaya kararlıdır. Anna Schimrigk tarafından canlandırılıyor.

“Tatort: Verblingung”da (19 Ocak, ilki), bölümün başrol oyuncusu Anna Schimrigk (1992 doğumlu), rahatsız edici bir yoğunluğa sahip acımasız bir rehineci olarak hakimdir.

“Olay Mahalli: Borowski ve Denizler Arasındaki Ülke” (2018) filminde de öne çıkan polisiye hayranları onun yüzünü tanıdık bulabilir. Buna göre Studio Hamburg Genç Yetenek Ödülü'nde en iyi kadın oyuncu dalında aday gösterildi. Bunun için Kiel baş müfettişi Axel Milberg'i (68) canlandıran oyuncuya da teşekkür etmesi gerekebilir. Çekimlerden sonra Schimrigk, oyuncu hakkında yayıncıya övgüler yağdırdı: “Genç bir aktris olarak bana hemen ait olma duygusunu veren Axel Milberg'le çalışmaktan gerçekten keyif aldım. Onun oyun partnerim olmasıyla, bazı şeyleri denemekte özgür hissettim. dışarı çıktı ve bu nedenle çok şey öğrenebildi.”

Başarılı oyuncu, senarist ve yönetmen

1992 yılında Berlin'de doğan oyuncu ve senarist, ilk oyunculuk deneyimini Saarland'da kazandı. Halen Saarabrücken'deki Überzwerg Tiyatrosu ile yakından bağlantılıdır. Anna Schimrigk “Saarländischer Rundfunk”a “Gençliğimin neredeyse tamamını bu tiyatroda geçirdiğim için hâlâ oradaki insanları tanıyorum” dedi.

“SR” ile yaptığı başka bir röportajda “Yedi yaşımızdayken Berlin'den Saarlouis'e taşındık ve sonra 18 yaşımdayken okumak için Berlin'e geri döndüm” dedi. Anna Schimrigk, “Potsdam Babelsberg Konrad Wolf Film Üniversitesi”nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra tiyatro sahnesinde adından söz ettirdi. Ana sayfasından da görülebileceği gibi, 2014 yılında Münih'teki Almanca Konuşan Oyunculuk Öğrencileri Tiyatro Toplantısı'nda Nobel Ödülü sahibi Peter Handke (82) tarafından “Kaspar” (1967) adlı eseriyle Topluluk Ödülü'ne layık görüldü.

Aynı yıl Schimrigk, “Senin Kadar Güzel” filmindeki rolüyle Alman Kısa Film Ödülü'nde altın “Lola” ödülünü aldı. Ayrıca senarist olarak başarılı Prime Video dizisi “Maxton Hall – Aramızdaki Dünya”nın 5. bölümü (2022) gibi heyecan verici projelerde de çalıştı. Hatta “BFF – Sonsuza Kadar En İyi Aile” (2024, ZDFneo) ortak ebeveynlik dizisinde baş yazar olarak görev yaptı ve iki ana rolden birini üstlendi. 2024 yılında komedi formatı Hamburg Film Festivali'nde Yapımcı Ödülü'ne aday gösterildi.

Anna Schimrigk zaten yönetmen olarak da öne çıktı. Senaryosunu da yazdığı kısa kurgu filmi “Bianca Fucks Fear” (2022), Hawaii Uluslararası Film Ödülleri'nde en iyi LGBTQ filmi ödülünü kazandı.

Uluslararası yapımlar

Anna Schimrigk en son “Die Notärztin” (2024, ilk) dizisinin ilk sezonunun kadrosunda itfaiyeci Billy olarak görüldü.

Ancak hepsi bu kadar değil, Anna Schimrigk, Keira Knightley (39) ve Alexander Skarsgård (48) ile birlikte rol aldığı “No Man's Land – The Aftermath” (2019) filmi veya İspanyol dizisi “Three Ways – Tres” gibi uluslararası yapımlarda da etkilendi. Caminos” ( 2021).

Anna Schimrigk – sportif bir sanatçı

İşinin tüm yönlerinin yanı sıra spor da Anna Schimrigk'in hayatında rol oynuyor. “Filmmakers Europe” sayfasına göre sportif sanatçı, kickboks, binicilik, alp disiplini kayağı, snowboard, standart ve Latin dansı ve bale ile formunu koruyor.

SpotOnHaberler