Özlem Yıldız, İstanbul’a döndü! – Son Dakika Magazin Haberleri

FBO

Global Mod
Global Mod
Özlem Yıldız, İstanbul’a döndü! – Son Dakika Magazin HaberleriGeçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Konuştukça’ programının sunuculuğunu yapan Özlem Yıldız, geçtiğimiz aylarda Klass Ödülleri Gala Seremonisi’ne katılmıştı. Yıldız, erkek çocuklarının anneyi kıskandığını belirterek, 15 yaşındaki oğlu Demir Serter’le yaşadığı tek olayı anlatmıştı.

Özlem Yıldız, “Arkadaşlar yerde benim normale dönmüş halim. İnanın tanıyamazdınız, kapkaraydım. Hatta yerde gece yerde elbiseyi giymeden önce oğlum gördü, ‘Bu kıyafetle gidemezsin, sayı açık’ dedi. İnan giydim ve kaçtım. Erkek tapduk annesini kıskanıyor ama kıyafetim normal” şeklinde konuşmuştu.

Yaz başbağ sezonu Bodrum’bile fatih Özlem Yıldız, sahilde görüntülenmişti. Plajda yakın arkadaşları Emine Ün ve İlgi Gövsa ile beraberce güneşlenerek sohbet fail muvaffakiyetli manken, Bodrum’un boğucu sıcağına henüz fazla dayanamayarak kendini denize atmıştı. Denizde dostlarıyla beraberce eğlenceli anlar geçiren Özlem Yıldız, fit fiziğiyle dahi genç mankenlere taş çıkardı, tüm bakışları üzerinde toplamıştı.

İlerleyen günlerde yine Bodrum’bile görüntülenen Yıldız, şezlongda uzanarak güneşlenmişti. Bir sıra yanında getirdiği kitabı ağutur ünlü isim, tek saat süresince kitap okumuştu. Yıldız’ın keyfi yerindeydi.

Bodrum’daki tatiline sürme fail güzel sunucu Özlem Yıldız, yeni yaşına Azka Otel’dahi girmişti. Azka Otel’in beachinde güneşlenen Yıldız’a, Azka Otel personeli tarafından enstrüman ve davulla beraberce pastayla tevellüt günü sürprizi yapılmıştı.

Doğum günü için hazırlanan sürpriz pastayı oğlu Demir ile kesen Yıldız, “Bu güzel organizasyon için ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullanmıştı.

Sonbaharın gelişiyle tatilini mütemmim Özlem Yıldız, önceki gün Nişantaşı City’s dahi görüntülendi. Ayaküstü gazete mensuplarıyla sohbet fail Yıldız, tam tek Eda Ece hayranı olduğunu söyledi. Ünlü sunucu, “Tam tek Eda Ece hayranıyım. Pazartesi akşamları tüm işlerimi iptal yazar, soluğu televizyon başında alıyorum. Çok seviyorum Eda’yı. Eda’nın oynadığı dizideki yaptığı replikle bayılıyorum” dedi.

Yaz süresince Bodrum’bile olduğunu ve henüz yeni istanbul’a geldiğini söyleyen Özlem Yıldız, “Uzun tek aradan sonra İstanbul’a geldim. Adapte olmaya çalışıyorum. Güzelim Bodrum’u bırakıp geldim. Havalarda soğumuş, yerde yıl son kez şort giyeceğim galiba” niteleyerek konuştu.

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.