Özlem sona eriyor, Yargı yeni bölümü ile ekrana geliyor! İşte yeni bölümden ilk fragman

FBO

Global Mod
Global Mod
Özlem sona eriyor, Yargı yeni bölümü ile ekrana geliyor! İşte yeni bölümden ilk fragman

Yargı’bile yaşanan son olaylardan sonra Ilgaz ve Ceylin arasında neler olacağı merakla beklenirken iki haftalık aradan sonra yeni bölümden his dolmuş tek tanıtım yayınlandı. Sezen Aksu’nun ‘Biliyorsun’ şarkısı eşliğinde sürme fail tanıtımda, eşyalarını toplamaya giden Ceylin, Ilgaz’ın eşyalarını çoktan topladığını görünce ondan vazgeçtiğini sanıyor. Ilgaz’ın ‘Kokunu duymamak için çektim gittim, yerde yatakta nasıl yatacağım bilemiyorum, odaya beraberce giremiyorum’ sözleri ile Ceylin’in ‘Yokluğuna alışmaya çalışıyorum’ sözleri izleyenlere gözyaşı dolmuş tek bölümün sinyalini veriyor.

Yeni bölümü merakla muhtemel Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraberce Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

Yargı yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’dahi Kanal D’dahi…

Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.