Önizleme: Pazar günü TV ipuçları | Haberler

humhum

Global Mod
Global Mod
Ön izleme
Pazar günü TV ipuçları

“Suç mahalli: Vadide”: Rosa Winterfeld’in cesedi bulunduğunda, Friedemann Berg (Hans-Jochen Wagner) ve Franziska Tobler (Eva Löbau) davayı yeniden açar.

© SWR/Benoît Linder

20:20, ilk, olay yeri: vadide, gerilim

Winterfeld ailesi, yıllar önce henüz ergenlik çağındaki ama şimdiden bir kız çocuğu annesi olan kızları Rosa’nın iz bırakmadan ortadan kaybolmasıyla bir trajedi yaşadı. Şimdi Rosa’nın cesedi Kara Orman köyünün yakınında bulundu. Geçmişte olduğu gibi, Franziska Tobler (Eva Löbau) ve Friedemann Berg (Hans-Jochen Wagner) araştırıyor. Geçmişte olduğu gibi, Meike Winterfeld (Inka Friedrich), birkaç kez mahkum olan Werner Tröndle’yi (Aurel Manthei) suçlar. Diğer suçlardan hapis cezasını çekti ve çoğu insan onunla hiçbir şey yapmak istemese de şimdi yeniden köyde yaşıyor.

20:15, RTL, ben bir yıldızım – beni buradan çıkarın! – Sonrası, orman şovu

Orman kampından sonra hayat var mı? Orman yıldızları Almanya’ya geri döndükten sonra ne oldu? Lüks sütten kesilmiş ünlüler ilk önce ne yaptı? Cevap “Ben bir Ünlüyüm – Beni Buradan Çıkarın!” Ünlülerin ormanda geçirdikleri zorlu dönemin ardından ilk kez bir araya gelmelerinin ardından yaşananlar. Kimin hala açık bir faturası var? Kim başlar? Cevabı Sonja Zietlow ve Jan Köppen veriyor!

20:15, ProSieben, Birds of Prey: The Emancipation of Harley Quinn, Aksiyon

Eski psikiyatrist Dr. Harleen Frances Quinzel (Margot Robbie) namı diğer Harley Quinn, Joker’den ayrıldıktan sonra Gotham City’deki süper kahraman grubu Birds Of Prey’e katılır. Yeni arkadaşları Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) ve Renee Montoya (Rosie Perez) ile birlikte genç kız Cassandra Cain’e (Ella Jay Basco) yardım etmek ister.

20:15, ZDF, bahar: yapabilirsen kaç, dramatik

Travmatik bir uyanıştan sonra Katja’nın (Simone Thomalla) acilen dikkat dağıtmaya ihtiyacı vardır ve Tom tarafından bir bahaneyle Garda Gölü’ne “kaçırılır”. Bu bahar sabahında bir şeyler farklı. Atmosfer tehditkar – Katja’nın hâlâ derin uykuda olduğu evi birisi izliyor. Ve eve yaklaşır. Ve kapıyı sallar. Evin bir yerinde aniden yüksek sesli müzik duyulduğunda Katja aniden uyanır. Korku içinde, mutfakta domuz kafası ve ona bahardan çıkmasını söyleyen açık bir mesaj olan bir paket bulur.

20:15, Cmt.1, Sahil Güvenlik, Aksiyon

Mitch Buchannon (Dwayne “The Rock” Johnson) ve ekibi cankurtarandır ve bu nedenle Emerald Bay’deki plajın yıldızlarıdır. Eski bir Olimpiyatçı olan kibirli yeni gelen Matt Brody (Zac Efron) geldiğinde, sadece patronunun otoritesine meydan okumakla kalmaz, aynı zamanda her türlü sorunu da kışkırtır. Ama sonra Mitch ve Matt bir uyuşturucu çetesinin izini sürer ve işler tersine döner.

SpotOnNews

#Konular